Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gözleriniz yaşınızı ele vermesin

Gözleriniz yaşınızı ele vermesin
 

Göz kapağının düşmesi ya da göz altlarının sarkmasının pek çok nedeni var. Nedenleri ne olursa olsun bu sarkmalar yaşlı ve yorgun bir ifadeye sahip olmanıza yol açar ki bunu da kimse istemez. 

Öncelikle estetik değil medikal açıdan bakarsak düşen göz kapakları zamanla görme kalitenizi de etkiler. Bu durumda sarkmadan çok sizi rahatsız edecek olan görme kusurlarının başlamasıdır.  Sarkmalar estetikten çok medikal sorunlara dönüşmeye başlıyorsa estetik göz kapağı ve göz altı ameliyatlarını gözden geçirmelisiniz. Göz kapağı estetiği veya Blefaroplasti ile hem göz kapakları hem de göz çevresindeki sorunlarınızdan kalıcı olarak kurtulmanız mümkün. 

 

Göz kapağı ve çevresindeki sorunlara karşı en sık yapılan estetik müdahalelerin başlıca nedenlerini aşağıda görebilirsiniz.

 

  • Yaşlanma 
  • Doğuştan gelen sorunlar
  • Gözaltı torbaları
  • Gözaltı sarkmaları
  • Kas ve /veya sinir rahatsızlıkları
  • Kaza sonucu kas ve/veya sinirlerin zarar görmesi

 

Yaşlanmanın gözlerinizde yaratacağı bir sorun da göz kapaklarınızın zamanla incelmeye başlamasıdır. Bunun sebebi ise zamanla azalan hatta yok olan kolajen yapısıdır. Göz kapaklarınız inceldikçe göz kapağındaki ya da göz altındaki sarkmalar da hızlanacaktır. Estetik ve plastik cerrahi yılları geriye çevirmeniz için tek çözüm yolunuzdur. 

 

Göz kapağı estetiği veya göz çevresine yapılacak işlemler sonucu çok daha genç ve dinamik bir görünüm kazanacağınızdan emin olabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken konu ise bu sorunlara karşı konusunda uzman, eğitimi, yeteneği olan bir estetik cerraha başvurmanızdır. 

Sevgiyle kalınız,

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı 

www.guncelozturk.com

facebook: guncelestetik

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..