Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '14

 
Kategori
Futbol
 

Göztepe:1 - 4:Bandırmaspor

Göztepe:1 - 4:Bandırmaspor
 

İzmir Atatürk Stadyumu dün akşam harika bir mücadeleye ev sahipliği yaptı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor ile 1 puan gerisindeki 2. Göztepe karşı karşıya geldi. Maçtan önce güvenlik kurulunun aldığı bir karar ile Bandırmaspor taraftarı stada alınmayacaktı. Ligde hiç yenilgisi olmayan Göztepe kendi evinde liderliği Bandırmaspor' dan almak için oynayacaktı. Bandırmaspor ise lider geldiği İzmir' den lider ayrılmak istiyordu.
Bu maç Göztepe' den Timur Kosovalı ve Bandırmaspor' dan Onur Bektaş için çok daha farklı olacaktı. Çünkü ikisi de eski takımlarına karşı oynayacaklardı. Onur Bektaş 2 sene boyunca Göztepe formasını terletirken, Timur Kosovalı yalnızca geçtiğimiz sene Bandırmaspor formasını giymişti. 
Göztepe' nin kalesinde İstanbul Başakşehir' den transfer edilen Oğuzhan Bahadır görev yaptı. Defansın sağında İsviçre asıllı Matteus Şenkal, solunda Sabutay Alper Bayülken görev aldı. Defansın ortasında ise Burak Keskin ve Ertuğrul Arslan oynadı. Teknik direktör Suat Kaya beşli orta saha ile sahaya çıkarken Enes Kubat, Samed Kartal, Koray Yıldız, Halil Akbunar, Umut Kaya isimlerine görev vermişti. Forvette gol silahı eski bir Bandırmaspor' lu olan Timur Kosovalı' ydı.
Bandırmaspor 'un kalesinde Bursaspor' dan kiralık transfer edilen Bekir Sevgi yer aldı. Yasin Palaz, Celal Aras, Cenk Kaplan ve Serkan Sözmen defans dörtlüsünün önünde eski Göztepe' li Onur Bektaş ve Oğuz Kocabal görev yaptı. Orta sahada Ali Kuleli, Hacı Mustafa Karabulut ve İsmet Şimşek görev aldı. Forvetteki umudu ise Muharrem Ozan Cengiz oldu teknik direktör Mustafa Çapanoğlu' nun.
Maça Göztepe hızlı başladı ve sol kanattan gelişen atakta defansın da hatasıyla Timur diziyle topu eski takımının ağlarına göndermeyi başardı. 13. dakikada kullanılan köşe vuruşunda sahneye çıkan Muharrem Ozan Cengiz oldu. Şık bir kafa vuruşuyla takımına beraberliği getiren golü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına 1-1 lik skorla gidildi.
İkinci yarı Göztepe hızlı başladı. Taraftarının da desteğini arkasına alan sarı kırmızılılar tüm adlarıyla Bandırmaspor yarı sahasındaydı. Ancak Bandırmaspor stoperleri Cenk ve Celal hata yapmadı. 52. dakikada Yasin' in şık ara pasıyla defansın arkasına sarkan Mustafa Karabulut topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Metin Depe ve Mustafa Tiryaki' nin tecrübelerinden faydalanmak isteyen Suat Kaya iki tecrübeli oyuncuyu oyuna aldı. Göztepe artık bütün riskleri alarak tüm adlarıyla Bandırmaspor kalesine yükleniyordu. 81. dakikada kontra atakla çıkan Bandırmaspor Ali Serin' in golüyle farkı ikiye çıkardı. Rahatlayan Bandırmaspor, direnci kırılan rakibi karşısında maçın son saniyelerinde Doğan Karakuş ile  4. golü de buldu ve sahadan 1-4 lük skorla galip ayrıldı. Bu skorla liderliği kimseye vermeyen Bandırmaspor 2. Göztepe ile puan farkını dörde çıkardı.
 
Toplam blog
: 6
: 2042
Kayıt tarihi
: 15.02.14
 
 

1994 Bandırma doğumluyum. Öğrenciyim. Doğduğum ve büyüdüğüm şehrin aşığıyım. Yaklaşık olarak 2 se..