Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '14

 
Kategori
Deneme
 

Gözyaşı dolu bir bayram..

Gözyaşı dolu bir bayram..
 

Bugün Ramazan Bayramı ama bayram olarak buruk bir acı ile yaşadığımız bir gözyaşı ile dolu bir bayram. Filistin de utanmaz İsrail'in bu bayram sabahı camileri bombalaması ve biz Müslüman ülkelerin-isim olarak- seyirci kalmamız yaşadığımız bayramın sevincini maalesef gölgede bıraktı.

Sadece Filistin de mi bu acılar var tabi ki hayır, mısır, Myanmar, Suriye doğu Türkistan…. Acı gözyaşı kan ve bombaların altında insanlığını kaybetmiş zalim utanmaz edepsiz kan emicilerin zevki sefası olan zulüm altında yaşanılan buruk gözyaşı ve acı dolu bir bayram.

Ve yüzlerce ülkeler arasında bu edepsizlere dersini verecek bir tek ülke çıkmadı bir iki ülke dışında tabi ki ve hala haftalardır Filistin bombalanıyor ve insanlar ölüyor ve hala bizim güllük gülistanlık hayatımız devam ediyor.

Bizler buna seyirci kalmanın vebali altında kalacağız bunu da unutmamak gerekir.

Gönüldür bu her zaman tatlı esen bir rüzgârdır, rüzgârını hisseder ve kapısını açarsan işte böylesine hem kendine hem de karşındakine sevinç dalgası ile mutluluğun engin denizlerinde neşe içinde yüzdürür ve yanaklarında tebessümler açtırırsın.

Gönüldür bu sert lav püsküren bir volkandır içinde kin nefret yetiştirişin sevgi kapılarını kapatırsın hem kendini hem de insanları vicdansız anlamsız arzuların ateşinde yandırırsın.

Allah cümle Müslümanlara yardım etsin bizleri kendi yolunda gidenlerden zulüm altında inleyen Müslümanlara yardım edenlerden eylesin. Selam ve dua ile

 

 

Gözyaşı dolu bir bayram 

 

 

 

 

 Mehmet Aluç

 
Toplam blog
: 959
: 197
Kayıt tarihi
: 04.06.13
 
 

Ben Mehmet Aluç 1962 Malatya Doğumlu. Ortaokul mezunuyum. Çocukluğumda okuma hevesim Tarkan çizgi..