Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '17

 
Kategori
Erkek Modası
 

GQ Ödül Töreni’nde Mehmet Aslantuğ’a yapılan nezaketsizlik

GQ Ödül Töreni’nde Mehmet Aslantuğ’a yapılan nezaketsizlik
 

Barış Arduç ve Mehmet Aslantuğ


Çarşamba gecesi GQ dergisinin düzenlediği ‘GQ Men Of The Year Ödül Töreni’nin sunuculuğunu üstlenen ‘Simge Fıstıkoğlu’nun, yılların duayen oyuncusu ‘Mehmet Aslantuğ’u ödül vermek üzere sahneye çağırdığında ‘sadece ismini söylemesi ve herhangi bir takdimde bulunmaması’ büyük nezaketsizlikti.

Bu tarz ödül gecelerinde ödül alan kişi elde ettiği paye ile fazlasıyla onore olmakta, ona bu‘ödülü verecek kişiye’ de aynı ihtimamın gösterilmesi gerekmez mi? Ki bu kişi sektörün duayen ve en beyefendi isimlerinden biri iken hem de. Popüler kültürün esaretinde bu kadar yoğun mu kaldık gerçekten de? Ekrana bir süreliğine ara verip, eskisi kadar ortalıkta görünülmeyince vefa ve bilimum adab-ı muaşeret kuralları rafa mı kalkıyor?

Mehmet Aslantuğ; ödülü Barış Arduç’a takdim ettikten sonra mikrofona geçip sitemini gayet zarif bir şekilde, ‘Yılın çok konuşulan adamlarına demek ki yılın az konuşulan adamlarının da ödül verdiği oluyormuş’ şeklinde ifade etti.

Barış Arduç da zannederim ki bu durumdan rahatsız olduğu için normalde mikrofon önünde daha uzun cümlelerle konuşmayı tercih eden biri iken ‘tek bir cümle’ ile konuşmasını tamamladı. Belki başka bir sebebi vardı, bilinmez ama Mehmet Aslantuğ da konuşmasının devamında Barış Arduç’un herşeyden önce ‘güzel kalpli bir insan’ olduğunu vurgulaması, açıkçası bu nezaketsizliği protesto ettiği çağrışımı yaptı.

Bu tarz olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.

 
Toplam blog
: 3
: 469
Kayıt tarihi
: 05.02.17
 
 

"Edebiyat - Teknoloji - Sanat - Bilim Kurgu" alanlarının kesişim kümesinde insanı ve kabiliyetler..