Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Grand Thef Auto 5, yeni nesil konsollara geliyor!

Grand Thef Auto 5, yeni nesil konsollara geliyor!
 

Evet oyun dünyasının merak ile beklediği yapımlardan birisi olan GTA 5 yani Grand Thef Auto 5  söylentilere göre Playstation 4 ve yeni Xbox için çıkabilir.

GTA serisi sevenlerinin en çok bekledikleri oyun olan Grand Thef Auto 5 için yapılan bir iddiaya göre Grand Thef Auto 5 yeni nesil konsollar olacak olan Playstation 4 ve yeni Xbox 720 için çakabilirler.
Grand Thef Auto 5'in yeni duyurulan Playstation 4 ve yeni nesil kirikhan.net Xbox konsollarına geleceğini belirten Patcher, 2006 yılında gerçekleşen E3 fuarındaki Red Dead Redemption duyurusuna dikkat çekerek Rockstar Games'in stratejisinin bu yönde olduğuna işaret etti. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde gerçekleşecek olan E3 fuarında GTA V duyurusunun yapılma olasılığının olduğunu belirtti.
Ama aslında bu tahmini yapmak için pek de kahin olmaya gerek yok gibi. Zira çünkü Patcher'dan önce birçok analist benzer bir tahminde bulunmuş ve yeni nesil konsollarda GTA V'in yer alması gerektiğini dile getirmişti. Ancak Rockstar Games'ten konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Yeni blog yazılarımda görüşmek üzere değerli arkadaşlar..

 
Toplam blog
: 9
: 521
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Ben 1982 yılında Gaziantep'in Şirin mi şirin İlçesi olan Yavuzeli ilçesinde dünyaya geldim ve 5 y..