Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '08

 
Kategori
Haber
 

Grup seks skandalı, seks yüzünden boşanma, tecavüz üçlüsü

Grup seks skandalı, seks yüzünden boşanma, tecavüz üçlüsü
 

Şok şok şok…

Evet sevgili okur. Günün bomba haberleri karşında.

Hemen hemen bütün haber sitelerinde arz ı endam eden ve en çok okunanlar listesine kafadan dalan iki haberi, ele almazsam ukte kalır içimde!

Malum halkımızın itibar ettiklerine burun kıvırmak, küçümsemek, hatta hakir görmek mümkün olamaz ve olmamalıdır. Çünkü aynı topraklarda yaşıyoruz ve aynı havayı soluyoruz.

İçtiğimiz su, yediğimiz ekmek bir.

Birimizin derdinin, hepimizi germesi lazım.

Aç uyuyan komşumuza ses vermeli, sıkıntılarımızı birlikte omuzlamalıyız.

Hem ne demişler:
Tasada ve sevinçte top yekünlük önemlidir.
Millet olmak, ümmet olmak bunu gerektirir!

Yeni bir haftanın güzellikler ve mutluluk içinde başladığını görüyoruz. Siyaset ve ekonominin tozu dumana katan gündemi ortalığı daha bir hararetlendirirken; dört bir koldan, tatlı niyetine haberlerle ağzımızı da tatlandırmayı ihmal etmiyor basınımız. Sağolsun, var olsunlar!

Haberler hem bizden, hem yabancı kaynaklı. Artık yurtdışı olaylarını aratmayacak seviyede olaylara imza atmakla mutluyuz, gururluyuz. Bizde de olması mümkün değil dediğimiz durum kalmıyor. Alası var evelallah! Belaltı eğilimlerinde, dereceleri kimselere kaptırmıyoruz. Çalışıp çabalıyor; yeni fikirler, akla hayale gelmedik eylemler üretiyoruz. Hepsinin patenti bize aittir ve şeref madalyasını göğsümüzde taşımanın övüncüyle, başımız daha bir dik!

Merakımızı çeken ve şiddetli bir merakla tıkladığımız haberlere gelince:

Bir grup seks haberi. Ayrıntıları burada:
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&KategoriID=&ArticleID=1005398&Date=20.10.2008&b=Polislerle

Madonna' nın seks yüzünden boşanması. Onun haberi de işte burada:
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10158024.asp?top=1


Grup seks haberinden başlarsak değerlendirmeye, merakımızın hangi noktada olduğunu anlayabiliriz. İşin tuhaf tarafı; tek eşliliğin her yönden(ahlaki, kanuni, dini de demek isterdim!) olurluğuna sahip bir kültür mensubu olsak da; fantezi dünyamızı süsleyen bir numaralı olayın ne olduğu, hemen ortaya çıkıyor işte!

Sahnenin tüm ışıkları, grup seksin üzerinde!

Öyle bir yıldız gibi parlıyor ki karşımızda, tüm benliğimizi ele geçiyor. Rüyalarımızı süslüyor, hayallerimize başrol oyuncusu oluyor.

Abartıyor muyum?

Hayır! Şöyle bir dolaşın cinsel içerikli siteleri, en çok istenen, aranan, hayali kurulan olay grup seks( Bilimsel açıklama ve araştırmaların yalancısıyım!) Tabii, bunun asıl taleplisinin erkek olduğunu söylemeye gerek yok galiba! Erkekler nedense bir de yetmez iki tane, hatta o da yetmez, üç dört tane diyerek; toplu bir cima hali betimliyor kafasında.

Neden?! Türk erkeğinin bitmez tükenmez gücü mü acaba ?!

Gelelim diğer habere. Madonna, Madonna işte. Attığı her adım, yaptığı her davranış olay. Şimdilerde de boşanması ile gündemi sarsmaya devam ediyor. İnsanların kafasındaki ateşli Madonna, fantezi kraliçesi Madonna, sekste sınır tanımayan Madonna imajının yıkılmaya doğru gittiği ortaya çıkıyor artık.

Meğer ki starımız spor hastası olmuş ve haftada dört saati aktiviteye ayırmadan duramıyormuş. Sonrasında da tabii ki, seks meks hak getire. Adam da "yeter be artık" diye çığırından çıkmış. Bu da bize yol, su, elektrik olarak geri dönüyor işte!


Bu iki habere bonus olarak; cinayet sanığının akıllara durgunluk veren tecavüz haberini de ele almak isterim ama, bir daha ki sefere diyelim. O haberlerin ayrıntıları da şurada:

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=1005150&Date=20.10.2008&b=Cinayet

Hala ülkemiz toprakları üzerinde yaşayan elitist grup, yaşananlara gözlerini kapalı tutmaya devam etsin.
Kendi seviyelerine ulaşmak için(!) genel kitlenin aşacağı yolun uzunluğu sandıklarından uzun.
Yapılmasın, yazılmasın, gösterilmesin, verilmesin demek çözüm değil. Verilmesi, öğretilmesi lazım.

Birilerinin açık yüreklilikle bu işe soyunması va hani sıkça söylediğimiz “Eğitim” in, her alanda acilen uygulanması gerekir. Ama günübirlik ve ‘işime geldiği gibi’ anlayışıyla ele alındığı için meseleler, ülke için hızlı kalkınma hamlesinin olacağına dair şüphelerim var.

Ki eğer olursa, o zamana kadar; grup seks, porno, taciz, tecavüz haberleri en çok okunanlar içinde olmaya devam edecektir!

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..