Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

26 Ağustos '19

 
Kategori
Spor
 

GS Falcao'yu Bekliyor!

Değerli Milliyet Okuyucuları

Galatasaray’ımız evinde oynadığı maçta da galibiyetle tanışamadı. Son dakikada yediğimiz gol ile 2 haftada sadece 1 puan alabildik. Defansta cezalı Marcao’nun yerine oynayan Donk’un ayağına çarpan top, rakip futbolcuya gitti ve son saniye golü ile 3 puandan olduk.

Maç klasik bir Aykut Kocaman tarzı ile başladı. Oyunu kitleyip oynamama ve oynatmama üzerine kurulu futbol düşüncesi ile tek amacı olan Galatasaray’a bir çelme takma hedefine de ulaşmış oldu. Maç başında karşılıklı ataklar olsa da ciddi bir tehlike yaşanmadı aslında. Özellikle Ryan Babel ilk yarıda etkili olmaya çalışırken, Diagne ayağına gelen topu elbette gol yapamadı. Emre Mor çok arzulu oynamaya çalışırken, henüz hazır olmadığını da gördük.

İkinci yarıya hızlı başlayan takımımız yine Diagne ve Adem Büyük ile fırsatlardan yararlanamadı. Nzonzi’nin mükemmel pasında Ryan Babel’in güzel bir vuruşu ile öne geçtik. Özellikle Ferhat’ın Mariano’ya yaptığı hareketi es geçip, kırmızı sonrası sarı ile alakası olmayan pozisyonda yine bu oyuncuya sarı kart göstermesi bunun en büyük örneğiydi. Maç boyunca yerde kalan Ali Turan da oldukça başarılıydı.

Maçta geride olsak 3 dakika uzatacak olan hakem, 10 kişi kaldığımızı görünce 6 dk uzatma yaptı. Bu sene oldukça erken başladılar ve baştan işi sıkı tutuyorlar. Hakemleri bu sene çokça konuşacağız bu kesin. Seri’nin pozisyonu geçtikten çok sonra VAR’a giderek kırmızı gösteren hakemler, geçen sene Fenerbahçe deplasmanında Mehmet Topal’ın yaptığı hareketi görmediler, VAR’a gitmediler, yandan uyarılmadılar. Yine o maçta yediğimiz golde, Feghouli’ye yapılan faulü görmediler, VAR’dan uyarı gelmedi ve bakmadılar. Bu çifte standartlar olduğu sürece ülke futbolunun bir adım ileri gitmesi sözkonusu olamaz. Anca kendi kendimize oynar ve teselli buluruz

Fatih Terim artık ne yapacak bilmiyorum ama adamın elinde golcü yok, defans yok, orta saha hadi var diyelim ama eksik, 10 numara hiç yok ve hala Galatasaray’ı düşünüp, geleceği düşünüp bütçe hesabı yapıyor. Bu Falcao gelecekse gelsin, gelmeyecekse gelmesin. Her transfer döneminde son güne bırakılan forvet transferi mi olur? Burada yönetim çok eksik, zayıf ve beceriksiz. Neden yardım almak bu kadar kendilerine zor geliyor anlamış değilim.

Daha fazlası ve maç video yorumlarımı takip etmek için beni, Profilimde de yer alan Twitter’deki @spormuhendisi hesabımdan takip edebilir, sorularınızı iletebilirsiniz

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim

Serdar ŞİMŞEK

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..