Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '19

 
Kategori
Futbol
 

GS Golcüsü Falcao'yu Tanıyalım

Galatasaray uzun bir bekleyişten sonra aradığı golcüye sahip oldu. Bugün saat 16.00 civarında Atatürk Hava alanına inmiş olacak. Galatasaray, Falcao'nun transferini KAP'a bildirmiştir.

Galatasaray 2.başkanı Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi için çok çalışan, çaba gösteren isimlerinden biri olmuş ve amacına ulaşmıştır.

Güney Amerika Kolombiya'lı yıldız futbolcuyu kısaca tanıyalım.

Rademel Falcao, 10 Şubat 1986 Kolombiya Santa Marta doğumludur. 33 yaşındaki golcü futbolcu, sağ ayak kullanan Santrfor oyuncusudur. 1.77 cm. boyunda olan Falcao'nun piyasa değeri 10 milyon Euro'dur.

Falcao; ülkesi Kolombiya Milli takımında 88 maç oynamış, 34 gol atmıştır.

Profesyonel kulupler; River Plate, Porto, Atlatico Madrit, Monaco, Manchester United ve Chelsea oynamıştır.

Arjantin'in River Plate profesyonel olarak oynamış, 2010-2011 sezonunda Porto forması giymiştir. 2013-2014 sezonunda Fransız kulübü Monaco kadrosuna geçmiştir. Kiralık olarak da İngiliz kulüpleri Manchester United ve Chelsea'da forma giymiştir.

Son üç sezonu Monaco'da geçirmiş ve bu kulüp ile 2016-2017 sezonunda lig şampiyonluğu sevincini yaşamıştır. Geçen yıl Fransa 1.Futbol Ligi'nde oynadığı 33 maçta 15 gol atmıştır.

Bugün İstanbul'a gelecek olan golcü oyuncu Falcao, Galatasaray'da neler yapacağını hep birlikte göreceğiz. Bu hafta Milli Maç nedeni ile Süper Lig maçı yok.

Önümüzdeki hafta 15 Eylül Pazar akşamı kendi sahasında Kasımpaşa ile maçı var. Türk Telekom Stadyumunda oynanacak maçta muhtemelen 9 numaralı formaya giyecek ve Galatasaray seyircisi karşına çıkacaktır.

 

FALCAO EVLİ ÜÇ KIZ BABASI

Falcao, Polonya asıllı Arjentinli şarkıcı Lorelei Taron ile 2007 yılında evlenmiştir. 6 - 4  ve 2 yaşlarında üç kız babasıdır.

Radamel Falcao'ya Galatasaray kariyerinde başarılar ve bol goller atmasını dilerim. Galatasaray seyircisinin bu sezon Süper Lig kadar, Şampiyonlar Liginde Falcao'dan gol beklentisi oldukça fazla olacaktır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..