Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '11

 
Kategori
Futbol
 

GS Sağ Kanadında Belediye Etkinlikleri

Bugün hava soğuk olmasına rağmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İkitelli'de Olimpiyat Köyünde Serkan Kurtuluş sponsorluğunda Galatasaray sağ kanadında halka açık bir etkinlik düzenlemiştir. Etkinliğe tüm belediyeli oyuncular(özellikle sol kanatta oynayanlar) katılarak, ev sahibi serkan kurtuluşun misafirperverliğiyle çok güzel zaman geçirmişlerdir. Serkan belediyeli oyuncuların eğlenmesi ve rahat etmesi için elinden geleni yapmış, Galatasaray sağ kanadını baştan başa kullanmaları için bütün kolaylıkları göstermiştir. Bu mutlu havanın ve eğlencenin bozulmasını istemeyen hagi ise, serkanı oyundan almayarak bu cümbüşün son hızla devam etmesine yardımcı olmuştur.

Galatasarayımızın hali o kadar kötü ki, artık işi şakaya vurmaktan başka birşey gelmiyor elimizden. Biraz ciddi olursak öncelikle, şu haliyle kesinlikle Galatasarayın oyuncusu olmayan serkan kurtuluşu haginin neden ısrarla sağ bek oynatmaya çalıştığını bir türlü anlayamadığımı belirtmek isterim. Serkan kendini geliştirebilirse, Galatasaray'da ancak iyi bir yedek olabilir. Ne hızı, ne gücü, ne oyun zekasıyla galatasaryda ilk on bir oynamayı haketmiyor. Takımınızda yıllarca sağ bek oynamış ve bunda da epey başarı göstermiş sabri gibi bir oyuncunuz varken, onun yerine serkanı oynatmak sağ kanadınızı imha etmek demektir.

Peki durum apaçık ortadayken, ilk golümüzü sağ kanattaki zaafımızdan dolayı yemişken ve rakip takım sürekli bizim sağ kanadımızdan ataklar geliştirirken, haginin bunu görmemesi mümkün mü? Yapması gereken, serkanı çıkarıp sabriyi sağ beke kaydırmak olacakken, serkanı oyunda tutması nasıl izah edilebilir? Hagi futbolu benden kat be kat fazla biliyordur şüphesiz ama ya üstündeki baskı ya da inatçılığı onu bu tür yanlışlar yapmaya itiyor olabilir. Ne olursa olsun bu hamleleri ve aldığı olmusuz sonuçlarla kendi sonunu hazırlıyor hagi, Galatasaray taraftarının kendisine olan inanılmaz desteğine rağmen. Haginin zaten sezon sonunda gideceğini düşünüyordum ben ama artık sezonu bitireceğinden bile şüphe etmeye başladım.

Bari yazımın sonunu güzel bir şeyle bitireyim: Sabrinin güzel pasında, neredeyse kasırga derecesinde esen rüzgarın sayesinde normalin üstündeki bir şiddetle gelen topu klas bir şekilde kontrol eden- ki o topu kontrol etmek her babayiğidin harcı değildir bence- ve usta bir vuruşla gol yapan Milan Barosu izlemek büyük bir zevkti. Kaliteli futbol, kaliteli futbolcularla oynanır ve umarım takımdaki kaliteli futboolcu sayısı önümüzdeki sezon daha da çoğalır.

 
Toplam blog
: 32
: 1264
Kayıt tarihi
: 31.07.06
 
 

1979 yılında doğmuşum, kuzey yarım kürede Doğu Karadeniz denilen bölgede merhaba demişim dünyaya...