Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

19 Ekim '19

 
Kategori
Spor
 

GS-Sivasspor Maçı/ Hoşgeldin Andone

Mutlak 3 puan parolası ile başladığımız maça, Sivasspor daha etkili başladı. Öyle ki üstüste 4 şutu kaleye sokamadılar. Bunda elbette her maçın kahramanı olan Muslera’nın etkisi çok büyüktü. 

Defansta Luyindama’nın yine kötü oyunu, Belhanda’nın umursamaz tavırları bizi oldukça zora soktu. Şener, Emre Mor ve Ömer Bayram çok çalışkandı. Muslera nasıl maçı kurtardıysa, Andone de maçı aldı. Daha önce de söylediğim gibi Andone, Falcao’yu çok rahatlatabilecek bir golcü ve bana Elmander’i hatırlatıyor. Attığı golü Diagne dahil şu an atabilecek golcü sayısı bir parmağın ellerini geçmez.

İlk yarı maç 0-2 olacakken, 2-0 önde kapatmamız bizim için harikaydı. İkinci yarının hemen başında Sivasspor’un 10 kişi kalması ile fark 4-5 olur derken, 10 kişi kalan rakibimiz daha iyi oynamaya başladı ve golü de buldu. Defans tam bir şenlikti desek abartmış olmayız. Kusura bakmayın ama bir defansın oturması 2 yıl sürer ama bizim sabrımız o kadar sürer mi bilemiyorum. Luyindama’ya 14M Euro veren gerçekten var ise gidelim elimizle teslim edip gelelim. 

Seri’nin oyuna geç girmesine üzülürken, yaptığı hatalar ile acaba girmese daha mı iyi olurdu der hale geldik. Ömer Bayram sol beke geçer geçmez sarı kartı gördü, demek ki o bölgenin adamı değil bu futbolcu. Emre Mor oyuna çok hareketlilik getiriyor, onda ısrarcı olmalıyız

Defansa milli takım arası da iyi gelmemiş. Zaten hiçbirşey iyi gelmiyor nedense. 2 tecrübeli isim alsak inanın çok daha sağlam ve geçilmez bir defansımız olurdu. Herhalde Mariano’nun önemini herkes anlamıştır. 

Son sözüm Fatih hocaya. Hocam “babacan olma, sert ol!” yazımın arkasındayım. Galatasaray rakip sahanın ortasından kalecisine geri pas atıyorsa burada disiplinden ve oyun anlayışından söz edemeyiz. Mutlaka sert önlemler alacaksınızdır, buna inanıyorum. Çünkü görünen köy klavuz istemez. Umudumuz Şampiyonlar Ligi maçlarında tam bir konsantrasyon ve ruh ile mücadele edeceğimize olan inancımızdır. Çünkü orada gösterilecek iyi bir performans, hem maddi açıdan hem de futbolcular ve marka açısından hemen karşılığını alabileceğimiz bir platform. 

Yorumlarım ve sorularınıziçin beni profilimde de yer alan Twitter’deki @spormuhendisi hesabımdan takip edebilirsiniz

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim

Serdar Şimşek

@spormuhendisi

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..