Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '14

 
Kategori
Futbol
 

GS taraftarlarının FB kompleksi...!

GS taraftarlarının  FB kompleksi...!
 

googledan alınmıştır


Türkiye -Kazakistan maçından önce milli takım sahaya ısınmak için çıktığında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ıslıklandı. Tecrübeli kaleciye küfür edildi. Bunun üzerine Volkan da kaleci hocasına '' beni değiştir'' işareti yaptı. Demirel sahayı terk etti. Bazı taraftarlar ''Volkan'ın bu hareketinin yanlış olduğunu'' söyledi. Neden yanlış olsun ki? Volkan orada milli takımı temsil ediyor. Kan davalı da olsan sen saygı göstermek zorundasın. Bir de Volkan Demirel'in ailesine küfür edilmiş.

Bu olanlardan sonra Aziz Yıldırım'ın  basına çıkıp ''Biz Türk sporunun gelişmesi için baskete, voleybola diğer dallara yatırım yapıyoruz.Baskette finaller oynayarak, kız voleybol'da şampiyonlar ligi kupası, dünya şampiyonluğu, uefa kupası niteliğinde kupalar alıp , erkek voleybol'da da uefa kupası ayarında kupa kaldırıyoruz. Bu oyuncular milli takıma gidip boy gösteriyorlar. Geldiğimiz nokta ise tribünlerde ... ....çocuğu Aziz Yıldırım. Bundan sonra 5 spor dalında ( futbol, kız -erkek basket , kız -erkek voleybol ) milli takıma oyuncu vermesini engelliyoruz '' demesini beklerdim. Hafta için de yaptığı basın toplantısında dobra konuşan başkan'dan böyle açıklama beklemem normaldir.

Bu olaylar içinde iki Fenerbahçe'li yöneticisi çıktı. Bunlardan bir tanesi mahmut uslu idi. Uslu da tsyd derneğinin açıklamasına takılmıştı.Tsyd 'nin açıklamasında ''azmettirici'' kelimesi vardı. Bu kelime'nin suç olduğunu söylüyordu. 6222'ye girdiğini bahsediyordu. Bu yüzden onları mahkeme'ye verebileciğini tekrar ediyordu. Hey Tsyd sen ne işe yararsın? Fb'ye hakaret etmek için mi buradasın?

Aziz başkan'ın gerekirse hakem odasını da basarım sözü de haklıdır. Ben ç.rize maçındaydım. Gözümün önünde Emenike biçildi. Başkana iftira atarsınız başkan da daha önce yapmadığı davranışları yapar. ''Onu basarım bunu yıkarım ''der Sabır da bir yere kadar.Neydi o iftiralar? F.orman'ın  aziz yıldırım'' hakem odası bastı. Hakem'e küfür etmemi beklemeyin'' şeklindeki açıklamaları

Gs taraftarları'nın Fenerbahçe kalecisine böyle sözlü tacizde bulunmasındaki neden ne olabilirdi? Bunun tek sebei vardır. Galatasaray uefa-süper kupa'yı aldığı senelerde bile Fb- Gs maçlarında üstündü.Fb-gs rekabeti öyle bir hale geldi ki Gs 5 defa da şampiyonlar ligini de alsa Fb'nin gs maçlarındaki üstünlüğü bitmez. Bu gerçeği Gs taraftarı bildiği için Fb'li oyuncular'a saldırıyor.Onları ıslıklıyordu.Bu bir realitedir.

Gs 19 defa şampiyon olduğunda '' 2011 -2012 yılı şampiyonu Trabzonspor'dur'' pankartı açması de Galatasaray'ın 14 yıldır Şükrü saracoğlunda ezeli rakibini yenememesidir. Bunların hepsi Fb kompleksinden kaynaklanıyor.

Aziz başkan'ın hafta içinde Türk futbolunu kurtarmak için yaptığı açıklamaya ceza almış.Hiç şaşırmadım.Bu ülkeden yol gösterenlere hain ,ortalığı gerenlere  de kahraman denildiği sürece Türk futbolu ,siyaseti bir yere gelemez.Mümkün değildir !

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..