Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '06

 
Kategori
Futbol
 

GS yönetimine taraftardan çağrı

GS yönetimine taraftardan çağrı
 

GS futbol takımında önümüzdeki sezondan başlamak üzere köklü bir revizyona ihtiyaç olduğu kanaatindeyim.

Takımı geçmişte UEFA Şampiyonluğu'na taşımış ve büyük emeği geçmiş olan oyuncularımız yaşlandılar. Takımın mali durumu dolayısı ile bu oyuncular hala gerektiğinde takımlarında yer alıp futbol hayatlarının sonunu takıma lazım olduklarında katkıda bulunarak geçiriyorlar. Ancak önümüzdeki sezonu çıkaramayacakları da ortada.

Öte yandan GS futbol takımının hiç bir takımın sahip olmadığı kalitede gençlere sahip bir altyapısı mevcut. Bu durumda yapılacak çözüm tek gibi görünüyor;

Takımın başına camianın tanıdığı,gençlere güvenip onlarla çalışabilecek,onlara bildiklerinin ötesinde beceriler de katacak,kulübü de tanıyan yerli bir teknik adamın bu sezon sonu itibarı ile, uzun dönem garantili bir kontrat ile getirilmesi lazım. Fatih Hoca'yı kendileri gönderip Milli takım'a kazandırdıklarına göre bence tek alternatif Mustafa Denizli'dir. Hoca için de bu yıl sonu Iran tecrübesi için kafidir kanaatindeyim. Teklif halinde kabule tereddüt etmeyeceğini düşünüyorum.

Hoca'nın gelmesinden önce yönetim sezon sonu emektar futbolcuları için jubile kararını alıp hocanın yolunu açmalıdır. Öte yandan pahalı transferlere dur denilip, ayak yorgana göre uzatılmalı,altyapıdan hoca ile birlikte yapılacak kamp dönemi sonunda ihtiyaç olan mevkilere takviye yapılmalıdır.

Bu durumda taraftar sabretmeye hazırdır. Yeni stadın yapımı aşamasında takım tecrübe kazanıp stad hazır olduğunda bütçesi denk bir futbol şubesi yeni şampiyonluklara kendi altyapısından gençlerin takviyesi ile koşmaya hazır olur.

Taraftardan yönetime öneridir,değerlendirilmesi ümidini taşıyorum.

 
Toplam blog
: 61
: 896
Kayıt tarihi
: 06.10.06
 
 

Gençlik yıllarında öğrenim hayatı dışında tüm yaşamım spor, ağırlıkla basketboldü, sahanın kenarında..