Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

gökhan s türkyılmaz

http://blog.milliyet.com.tr/gst

1976 da Bursa' da doğmuşum. Zaman nasılda geçmiş. Ey hayat şimdi 36 Yaşındayım. Evliyim ve bir kızım vardı. Ve şimdi bir de oğlum var. Yazmayı severim. Okumayı da...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
okunmuş kalem var

düşünebiliyor musunuz bu kalemlerden alanlardan bazıları belkide ileride doktor, mühendis, gazeteci, bilimadamı vs. vs. ve dahada önemlisi aydın olrak çıkacaklar karşımıza.Ne dersiniz :)

16 Haziran 2008 22:23
Eşimi çok iyi biri, ama beni dövüyor

Bazı kadınlar var flört ederek evleniyorlar ve gördükleri şiddet karşısında ya boşanıyorlar ya da sinip bekliyorlar.Bence kocalarından nefret ediyorlar ve haklılar.Çünkü sevginin anlamını biliyorlar.Bazı kadınlar var görücü usulü ile evleniyorlar ve şiddet görüyorlar.Katlanıyor bir çoğu mecburen bildik sebeplerle.Bence kocalarından nefret ediyorlar ve haklılar.Çünkü sevginin anlamını bilmiyorlar.Bazı kadınlar var sizin nhaberinize konu olana gibi.Şiddet görüyorlar.Kocalarını çok seviyorlar.Yazık.Sevginin anlamını bilmiyorlar. Evet sevginin ne demek olduğunu bilmiyorlar.Sanırım çocukluklarından itibaren böyle yetişmişler.Sevgi hafızalarında bu şekilde karşılık bulmuş.Babasından bunu görmüş.Annesi öyle anlatmış.Ne olursa olsun yerinin kocasının yanı olduğu, dizini kırıp oturması gerektiği fısıldanmış kulağına.Hatta günaha girmekle cehennemle korkutulmuş.yazık.

15 Haziran 2008 13:05
 
Toplam blog
: 4
: 7005
Kayıt tarihi
: 05.04.08