Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '17

 
Kategori
Güncel
 

Güç kimde?

Güç kimde?
 

Emin Çölaşan defalarca bu programlarla ilgili yazılar yazdı, kapatılmasıyla ilgili ve sonunda Kanun Hükmünde Kararnameyle yayından kaldırılmasıyla ilgili girişimler yapıldı ancak yayından kaldırılmak yerine gündüz kuşağından alınarak akşam geç saatlerde yayınlanması konuşuluyor.

Evlilik programlarından bahsediyorum.

Topluma hiç bir verisi olmayan, reyting getirisinin dışında hiç bir getirisi de olmayan "tırnak içinde" program sunucuların aldıkları astronomik rakamlar dahil önceden kurgulanmış sözüm ona evlenecek olan adayların bir birlerine söylemiş oldukları yapay sözlerle yüksek reyting getirileren ve on yıldır da devam eden ve bana göre toplumun ekonomik sorunlarını unutturmak adına zamanında iyi düşünülmüş ve benin için hiç bir değeri olmayan programlardır.

Çölaşan'ın yazılarından öğrendiklerimi yazıyorum yoksa asla ne bir televizyon dizisi ne de bu tür programları izleyen biri değilimdir.

Banu Alkan'ın yakın geçmişte bir şarkısı vardı;

"Kaldıramazsan kaldırırlar kaldır..

Haydi aşkım dansa kaldır.."

Dansa kaldırmak kolay da evlilik programlarını biraz zor kaldırırlar.

Bakın programcılar ne diyor; "Biz sosyal sorumluluk projesini destekliyoruz (evlilik programları sosyal sorumluluk projesi miş!) biz programlarımıza ilk günkü gibi devam ediyoruz!"

Açıktan meydan okumak derim ben buna.

İplemiyoruz demek istiyorlar Kanun Hükmünde Kararnamalerini.

Evlilik programları siyaseyle ilgili progran olmuş olsa ve birinerini incitecek tarzda programlar yapılıyor olsa tek celsede kapatılırdı buna eminim. Ama burada reklam ve reytinglerle muazzam gelir sağlanmaktadır hem devletin kasasına hem programın asıl sahiplerine yani görünmeyen derin sahiplerine..

Susacaksın mecburen!

Kanun Hükmünde Kararnamelerle ancak yazanları çizenleri düşünenleri kaldırabilirsiniz oturdukları yerlerinden!

Güç sizde değildir her zaman!

Güç kapitalde!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..