Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '20

 
Kategori
Turizm
 

Gücceağzı Plajı

Gücceağzı Plajı, Zonguldak ili Çaycuma ilçesinin beldesi olan Filyos ve Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyü arasında güzel mi güzel bir koy. ilk kez gittiğim bu sahilin sakinliği kadar işletmecisinin kendi elleriyle yaptığı basit ama temiz tesisi, yiyecek dışında günlük ihtiyaçları karşılamaya yetiyor; yeşil alanlı otopark, wc, soyunma kabini, duş, namaz kılma yeri, gölgelikli salaş ve suyu mevcut. İşleteni de mülk sahibi. Eylül ayının poyraz rüzgarları ve hafta arası gittiğimizden, ekmek bekleyen üç acıkmış köpek, paytak bir ördek ve bir tek biz vardık sahilde. Corona nedeniyle jandarmadan izin alınarak yeşil alanında da kamp kurulabiliyormuş. (sahilde izin verilmiyormuş)

Yaz bitmeden bir kaç gün kamp kurmayı bir denemeli..Otopark ve çadır kurmanın günlüğü uygun fiyatta. Sahil arkasından geçen kömür yüklü trenler de bir başka görüntü yaratıyor düşüncelerinizde. İki tarafında dik kayalar ve kayaların tepesinden başlayan yeşilliği de bir başka güzel. 

Velhasıl, Karadeniz'de de güzel sahillerimiz var demeye getiriyorum son sözümü. Zonguldaklı olduğum halde ilk kez gittiğimi de görmemezlilikten geliniz.
 
Toplam blog
: 285
: 1333
Kayıt tarihi
: 09.12.06
 
 

Zonguldak doğumluyum. AÖF Mezunu olup, üç çocuk annesiyim. İki de torunum var. Şiir, doğa yürüyüş..