Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Gucci 2015 Resort Koleksiyonu

Gucci 2015 Resort Koleksiyonu
 

Gucci 2015 Resort Koleksiyonu'nda pastel rengin naif ruhu, sağlam kökleri olan bitki desenleriyle buluştu!


Bir kaç ay öncesine kadar çıkan söylentileri reddederek, Gucci‘deki görevine devam ettiğini açıklayan Frida Giannini, Resort 2015 Koleksiyonu’yla moda severlerden bir kez daha alkış aldı. Pastel tonların dinginli, çiçek desenlerin ve taş işlemelerin hareketliliğiyle buluşunca, ortaya birbirinden alımlı tasarımlar, birbirinden şık kombinlerçıktı.
 
Ressam Kris Knight ile ortak çalışma sonucu ortaya çıkan ve koleksiyonda kullanılan, çiçek ve bitki desenlerinin güçlü ve önemli bir anlamı var aslında. Özellikle gece ya da şafak vakti açan, kökleri sağlam ve haşin doğa koşullarıyla başedebilen, dayanıklı türlerden seçilmiş bitkiler ve çiçekler tasarımlar için özellikle tercih edilmiş. Bu şekilde tercihler yapılmasının sebebi ise, bayanları daha güçlü kılmak ve koruma altında olduklarını hissettirmek.
 
Koleksiyonun geneline hakim pastel tonlar, ince trikolarla ve kabanlarla buluşarak, nispeten daha soğuk günler için kombinler yaratılmış. Çalışan bayanlar için ideal, diz altında biten elbiseler ve etekler, ayrıca günlük hayatta kullanabilinecek şortlar ve bol pantolonlar, koleksiyonun hem spor hem de klasik bir tarzı yansıttığının göstergesi gibi.
 
Yılan derisi ceketlerin ve taşlanmış denim kumaştan tasarımların yer aldığı koleksiyonun bir başka göze çarpan detayı metalik ayakkabıları, yılan derisi uzun çizmeleri ve loafer tipi kısa botları. Koleksiyonda derin bacak ve göğüs dekoltesi bulunan parçalar dikkat çekerken, gece kıyafeti olarak tasarlanan elbiselerin düz ve yalın çizgisi ise gözlerden kaçmıyor.
 
Renklerin sakin ruhuyla buluşan güçlü çiçek ve bitki desenlerinden oluşan parçalara ve 2015 Resort Koleksiyonu‘nda yer alan diğer etkileyici tasarımlara http://pimood.com/gucci-2015-resort-koleksiyonu/ göz atmanızı öneririm.
 
 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..