Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

07 Eylül '09

 
Kategori
Su Sporları
 

Guinness Rekortmeni Cem Karabay

Guinness Rekortmeni Cem Karabay
 

Guinness Rekortmeni Cem Karabay ve Başkan Yusuf Uzun


Guinness Rekorunu kıran ve en uzun süre su altında yaşayan adam: ''Cem Karabay''

Amerikalı dalgıç Jerry Hall'e ait, “Scuba ile Su Altında En Uzun Süre Yaşama Dünya Rekoru"nu kırmasının ardından hastaneye kaldırılan Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü Başkanı dalgıç Cem Karabay’ı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ziyaret etti.

Tebrik etmek ve geçmiş olsun dileklerini bildirmek üzere Cem Karabay’ı tedavi altına alındığı hastanede ziyaret eden Başkan Uzun, rekortmene başbakanın da selamını bildirdi. Yapılanın sıra dışı ve özel bir iş olduğunu aktaran Yusuf Uzun, “Ayağa kalkıp kendinizi iyi hissettiğinizde bir akşam birlikte iftar yapalım, etkinlik alanında beraber dolaşıp, insanlarla kucaklaşın” diyerek Karabay’a yemek davetinde bulundu.

Muhteşem bir gurur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Karabay, “Sonuçta burada Türkiye’yi temsil ettim ve bunu hakkıyla layığıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Öncelikle bu rekoru kırarken halkın desteğine ve muhteşem ilgisine sonsuz bir saygım oluştu bu kadar büyük bir ilgi olacağını tahmin etmiyorduk. Sabah saat 4.30’da bile beni görmeye gelen kalabalık gruplar oldu. Beni yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beylikdüzü’nün artık bir dünya rekortmenini yaşatan bir belde olduğunu aktaran Cem Karabay, ilerde de burada yeni rekortmenlerin yaşayacağını kaydetti.

Kaynak ve fotoğraflar Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığından tarafıma yollanmıştır.. Teşekkür ederim..

Sayın Cem Karabay, rekorlarınızın devamı dileğiyle sizi kutluyoruz efendim...

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..