Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '18

 
Kategori
Mizah
 

Gül Kardeşim Gül Yaşamın Renklensin

Gül Kardeşim Gül Yaşamın Renklensin
 

Gülmek güneştir içinizi aydınlatır,  yatıştırıcı bir ilaç ve en büyük hediyedir. İnsanın yaşamını anlamlı kılan ve mutluluğu simgeleyen bir olgudur gülmek. Gül kardeşim daima gül ki yaşamın renklensin. Hep birlikte gülmeye ne dersiniz aşağıda farklı yörelerin fıkralarına birlikte gülelim. Yaşamınızdan gülmeler eksik olmasın.

NAHİDE ÇELEBİ

HASTA

Ameliyatla böbreğinin biri alınan adama köpek böbreği takılır. Hasta iyileşir ve hastahaneden çıkar. Aradan birkaç ay geçtikten sonra hastahaneye kontrole gider. Doktor sorar: “Nasılsın sıhhatin iyimi, bir şikâyetin var mı?” Hasta :”Tohtor beg ey, ey de ufak su dökende bir ayağımi galdirirem” diye cevaplar.

MÜBAREK YER

Yaşlı teyze ineceği yeri geçen şoföre: “Beni mübarek bir yerde indur uşağım” der. Şoförde: “Teyze camiyi geçtuk mezar var ora olur mi?” der.

NERDEYMİŞ?

Alo polis mi? “Evet” “Şu anda burada yedi yüze yakın ölü var” Polis: “Sakin olun beyefendi hemen geliyoruz neredesiniz?” “Mezarlıkta”.

HAŞLANMIŞ YUMURTA

Annesi kümesin önünde duran Fadime’ye sormuş: “Kizum ne yapıyorsun?” Fadime: “Tavuklara kaynar su vereyrum.” Ana: “Neden?” Fadime: “Haşlanmış yumurta yumurtlasınlar diye.”

MÜSRİF KADIN

Kayserili iki arkadaş aralarında konuşurken, biri diğerine karısından dert yandı: “Yahu bizim hanım çok müsrif. Para yetişmiyor. İnanmazsın pazartesi 100 lira istedi. Salı 200 lira, Çarşamba 400, dün 700 lira. Arkadaşı: “Acıdım sana vallahi, nereye harcıyormuş bu parayı?” Adam: “Ne bileyim ben verdiğim yok ki.”

TORBAYA GOYİR

Taştan amca ikinci kez evlenmiş. Ölen eşi çok pis pasaklıymış, komşular tebriye gelmişler ve taştan amcaya sormuşlar:” Taştan emi hanımın tertiplimi törelimi? (düzgün mü)” Taştan amca: “He ele tertipli ele töreli ki memelerini bile torbiya goyir. (sutyen takıyor anlamında)

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..