Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '20

 
Kategori
Mizah
 

GÜL KARDEŞİM

GÜL KARDEŞİM

Şu corona virüs günlerinde dışarı çıkamıyoruz istedim ki bu fıkraları okuyup biraz gülelim. Sağlıklı mutlu günler.

NAHİDE ÇELEBİ

ANAN KOCA YÜZÜMÜ GÖRDÜ

FIKRA

Genç kız annesine sorar: “Anne kaç kere evlendin?” Anne cevaplar: “Ali veli, beş de ondan evveli, Recep Şaban Ramazan, bir de rahmetli baban. Anan koca yüzümü gördü a kızım.”

GARİBAN KÖYLÜ

Gariban bir köylü şehre inmişti. Büyük bir mağazada iki kişinin karşılıklı oturup konuştuklarını gördü. İçerde bir masa ve üç dört koltuktan başka bir şey görünmüyordu. Merak etti ve içeri girdi: “ Selamünaleyküm ağalar.”

- Aleykümselam hemşerim ne istiyorsun?”  Merak ettim acaba burada ne satıyorsunuz?” Köylü ile dalga geçmek isteyen satıcı sırıtarak cevap verdi:

“Eşek satıyoruz.” Köylü de taşı gediğine yerleştirdi:”  Sadece ikiniz misiniz yoksa daha var mı ?”

NASIL UYANIRSAN

Üç kadın birbirlerine sorarlar sabah nasıl uyanırsın. İstanbullu “benim evim boğazda sabah kocam panjurları açar denizin ılık rüzgarı yüzüme vuru öper sever sultanım uyan der uyanırım” İzmirli derki. “benim evim karşı yakada benimde kocam camları açar o ılık rüzgar yüzüme vuru kahvaltımı tepsiyle yatağıma getiri uyan sevgili der uyanırım” Erzurumlu “anam ben ele orospuluklar bilmem çişim gelir uyanırım” diye cevaplar

KARNE

Okullar kapanır karneler alınır öğrenciler evlerine döner. Babası Ortaokul son sınıfta olan oğluna sorar: “Oğlum karne aldın mı getir bakayım. Çocuk kitabının arasından karne çıkarır, baba bakar beden eğitimi ve müzik dışında hepsi zayıf, çok sinirlenir ve : “Bu ne rezalet” diye bağırır. Çocuk baba o senin ortaokuldaki karnen” diye cevaplar.

 

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..