Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 yıllık bir çalışma ve sonuçta emekli olmuş bir eğitimciyim. Bitlis'te, Kahramanmaraş'ta ve Tarsus'ta Öğretmenlik yaptım. Bıranşım İşletmecilik. Genellikle Muhasebe, Ticaret Bilgisi Dersleri verdim öğrencilerime. Şu anda Tarsus'ta ikamet etmekteyim. Daima doğayı seven çevreye duyarlı bir kişi oldum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Mazide kalan nostaljik Ankara Gençlik Parkı

Sevgili Necip Bey; Ankara Gençlik Parkı Nostaljisini okudum. Benim de Ankara yıllarım aklıma geldi. 1975-1978 yılları Ankara'da okuduğumuz yıllardı. Eeee genciz o zamanlar, boş zamanlarımızda Sinamaya, Kızılay'daki alışveriş yerlerini, Zafer Çarşısını az gezip, dolaşmadık. Tabiki Gençlik Parkı güzel havalarda hergün uğrak yerimizdi. Yazdığınız gibi, Yaz aylarında Çaybahçeleri, Yazlık Gazinolar tıklım tıklım dolardı. Lunaparka da mutlaka bilet alıp girer, binmesekde seyrederdik. Bir Minyatür Kara Trende Parkın etrafında dönüp dururdu. Yazı için elinize ve emeğinize sağlık. Selam ve Sevgiler.

30 Ocak 2012 15:36
Bülent Ecevit'e saygı

Dilinize ve yüreğinize sağlık. Ölüm yıl önümünde Büyük Devlet Adamı Sayın Bülent Ecevit'i ne güzel anlatmışsınız.

12 Kasım 2011 18:24
Motivasyon eksikliği nasıl giderilir?

Öğrencilere ve velilere yönelik verdiğiniz bu değerli bilğiler için teşekkür ederim. Dilerim bu bilğileri okuyup; kendilerine başarı yolunu açarlar. Size sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Hoşçakalın.

28 Ekim 2010 17:20
 
Toplam blog
: 4
: 493
Kayıt tarihi
: 13.02.10