Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Gülbeyaz yeniden

Gülbeyaz yeniden
 

Tatil günlerinde televizyonlarda eski dizilere rastlıyorum. Bir zamanlar severek seyrettiğim dizilerin o anda rastladığım herhangi bir bölümünü izlemek o yıllara taşıyor. Gülbeyaz günün değişik saatlerinde hem Kanal D’de hem de D Max’da yayınlanıyor. İki haftadır gecenin geç saatlerinde Gülbeyaz'ı izliyorum.

Oldukça kalabalık bir kadrosu olan filmde Kamran Usluer, Meral Çetinkaya, Nejat İşler, Şevval Sam yanında çok sayıda usta oyuncu rol almış.

Hırçın Karadeniz’in hırçın insanlarının ince mizahı ve müziği ile bezenmiş duygu dolu bölümleri zevkle izliyorum. Artık aramızda olmayan Kazım Koyuncu çıkıveriyor bazı bölümlerde, dizideki hüzne biraz daha hüzün katarak türkülerini söylüyor.

Televizyonların en güzel dizileri biten diziler. Yeditepe İstanbul’un her oyuncusu şimdi birer yıldız. İkinci Bahar... Bir İstanbul Masalı... Yedi Numara... Çemberimde Gül Oya... Bu diziler televizyonlarda yayınlanan yüzlerce dizi arasında uzun film tadında olanlar. Aradan yıllar geçse bile ilk yayınlandığı günlerin tadıyla izleniyor.

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..