Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Güldür Güldür Show'un Başı ''Şereflikoçhisar'' yüzünden derde girdi!

Güldür Güldür Show'un Başı ''Şereflikoçhisar'' yüzünden derde girdi!
 

Show TV'nin program olarak karşılaştığı sıkıntılar yüzünden yaşadığı düşüş bu sezonda da aynen devam ediyor. Kanalın 'daha çok' izlenen iki dizisi İlişki Durumu Karışık ve Asla Vazgeçmem'in de reyting sıralamalarında düşüş yaşamasıyla birlikte kanalın derdi daha da çoğaldı.

Kanalın izlenme alışkanlığı açısından ayakta duran tek yapımı ise cuma geceleri yayınlanan Güldür Güldür Show. Ali Sunal moderatörlüğünde her cuma yayınlanan eğlence programı kanalın en güvendiği yapım konumunda bulunuyor.

Show ekranlarında 95 bölümü deviren Güldür Güldür Show'un bu başarılı performansı devam ederken onlar adına can sıkıcı bir gelişme yaşandı.

Programın son bölümünde yer alan bir skeçte ailenin Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde yaşaması ve bölge ile ilgili olarak çeşitli esprilerin yapılması yüzünden bölge halkının tepkisiyle karşılaştığı iddia edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ve Şereflikoçhisar Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Cafer Tayyar Altuğ, Güldür Güldür’de yaşanan bu Şereflikoçhisar durumu yüzünden, bölge adının küçük düşürüldüğü gerekçesiyle ilgililer hakkında tazminat davası açtı.

İstanbul 21.Asliye Hukuk Mahkemesine 5.000 TL'lik manevi tazminat cezası açan Altuğ, kazanması halinde tazminatı bölgede okuyan öğrencilere bağışlayacağını belirtmiş.

Buluttan nem kapmak mı desem, dikkat çekmek için ota böceğe atlamak mı desem bu duruma bilemedim. Eminim bölge halkından birçok insan programı gayet eğlenceli şekilde izlemiştir.

Adamların taktiği ve yöntemi bu şekilde güldürmek. Beğenmiyorsan izlemezsin arkadaş, kim zorluyor ki sizi izlemeye?

Vekil şov yapma niyetinde belli ki, yoksa Güldür Güldür Show ekibinin kabahati olduğundan değil yani.

Program cephesinin bunu çok ciddiye almamasını tavsiye ediyorum.

Aksi halede vekilin şovuna ortak olurlar, kendi şovlarına değil.

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..