Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '11

 
Kategori
Futbol
 

Güle güle kaptan

Güle güle kaptan
 

Güle güle kaptan; yolun açık olsun. 

Sonunda beklenen oldu; Arda Turan artık Atletico Madrid'li! Dilerim o da 1-2yıl için de Mesut Özil gibi Real ya da Barcelona'da oynar! 

Pişmesi için kiralık gönderdiği Manisasporda gösterdiği performansla yıldızı parladı Arda'nın. Gerisini zaten herkes biliyor. Önce Galatasaray'ın sonra da milli takımın göz bebeği oldu. 

Adnan Polat'ın tamamen iyi niyetle Arda'yı kaptanlığa getirmesi ise Arda'nın Galatasaray kariyerindeki çöküşü başlatan ilk adımdı! Eğer böyle olacağını bilseydi; değil Arda'ya kaptanlık vermek; idmanda koluna herhangi bir pazubant bile taktırmazdı. 

Bu sonun başlangıcındaki en önemli ve bitirici vuruşu ile şu anda cezaevinde olan Aziz Yıldırım yaptı! Evet Arda'nın aklını çelemedi; Arda da oyuna gelmedi ama olan oldu. Medya Arda'yı ve Sinem'i daha fazla takip etmeye ve gündemine almaya başladı. 

Takım kötü gidince de en göz önünde olan Arda olduğundan; sakat olmasını bile Sinem'e bağlayan taraftar kendi kaptanını yuhalamaktan geri kalmadı. 

Bunların hiç birini haketmeyen; insan olarak futbolu kadar kaliteli bir kişiliği olan Arda sonunda yuvasından uçtu. Birgün geri dönermi bilinmez. Ancak hakettiği yerler en iyi yerler; ve o hakettiği yerlere gelmesi için de çok iyi çalışacağını biliyorum. Dilerim en kısa zamanda hayallerini başarır ve kariyerinin sonlarına doğru Yine Galatasaray'a gelip; efsane kaptanların arasına adını yazdırarak nokta koyar. 

 
Toplam blog
: 93
: 585
Kayıt tarihi
: 27.01.09
 
 

Elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Galatasaray taraftarı; evli; 1 erkek çocuk babasıyım. ..