Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '21

 
Kategori
Mizah
 

GÜLELİM

GÜLELİM

Ülkemiz bir kaç aydır depremlerle, sellerle, trafik kazaları ile yangınlarla kalp krizi ve hırsızlarla boğuşuyor. Üstelik Corona virus belası da başımızda. İstedim ki aşağıdaki fıkralarla gülelim.

MAKAT

Esiden sedirlere makat  derlermiş.Hanım hasta olan çocuğunu doktora götürür, doctor boğazına boğazına bakar ve  çocuğunuzun boğazında bir bir mikrop var şu ilaçları alın makattan kullanın değince bayan doctor bey bizde makat yok halamların makattan kullansam  olurmu der.

AYNA

Bir köyde hiç ayna görmemişler adamın birisine bir ayna verirler aynaya bakar ölen ikiz kardeşini görür aynnaya sarılır ağlayarak yatar.Karısı eve gelir bakarki kocası bir şeye sarılmış kocasından aynayı alınca bakar ve kendisini görür, ağlayarak köyün  imamına koşar ve imam effendi kocam beni bu şırfıntı ile aladatıyor der.İmam aynaya bakınca kendisini görür ve hanım bu şırfıntıdan ziyade gavata benziyor der.

TORBA

Cemil efendi  ikinci kez evlenmiş birinci hanımı çok pis pasaklıymış. Komşuları tebriye gelmişler ve sormuşlar: Cemil bey hanıın tertiplimi? Cemil bey cevaplar öyle tertipliki memelerini bile torbaya koyuyor der. Torba dediği sütyen.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.NAHİDE ÇELEBİ

i

 

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..