Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '11

 
Kategori
Siyaset
 

Güler misin, yoksa sonra mı gülersin

Güler misin, yoksa sonra mı gülersin
 

Google`dan aldim.


Derin devlet iddiasini muhalefet partileri dile getirirlerse bir anlamı olur. Eğer derin devletten iktidar partisi milletvekilleri şikayetçi olunca, söylemleri manasız kalıyor. Onlara sekiz yıldan beri iktidarsınız iktidardaki gücünüzü kullanarak derin devleti ortadan kaldırmak için daha ne bekliyorsunuz diye sormak gerekiyor. 

Seçim yaklaştıkça iktidar partisindeki korku farklı şekillerde kendini hissettiriyor. Iktidar partilerinin muhalefete düşmesi kadar normal başka birşey yoktur. Muhalefete düşen partinin bir dönem sonra tekrar iktidar olma şansı vardır. Bu sefer durum farklı, bugüne kadar yapılan yolsuzluklar, usulsuzlukler, dolandırıcılıklar iktidar partisinin iktidardan düşmesi ile suyun yüzüne çıkacak ve bunları herkes öğrenecek, işte o zaman dinleri imanları para olan din sömürücülerinin ipliği pazara çıkacak. Bütün korkular bundandır. 

İktidar partisi milletvekili, sayın Kemal Kılıçtarağlu`nu derin devlet getirdi diye balon uçuruyor. Sayın Kılıçtaroğlu iktidarın özel birimi sayesinde, Deniz Baykal`a oynanan çirkin oyunun neticesinde, parti mensupları tarafından genel başkan seçildi. Aslında planlanan, Deniz Baykal istifa ederse CHP genel başkan seçmekte zorlanacak, parti zor durumda bırakılacak, iktidar partiside bunu her alanda kullanacaktı. Fakat düşündükleri gerçekleşmedi, aklıselim parti mensupları güvendikleri isim etrafında kenetlendiler. Hayali senorya üretmekte uzman olan yandaş guruplar sayın Kılıçtaroğlu ile ilgili geçmişine dair herhangi bir olumsuzluk bulamadıkları için zorlanıyorlar. 

İktidar partisinin milletvekileri ve bakanları sekiz yıldan beri ülkeyi yönettiklerinin farkında bile değiller. Sebebi Türkiye Büyük Millet Meclisinde başbakanın deyimi ile kelleden ibaret olmaları, başbakan kararı veriyor eller kalkacak milletvekilleri kaldırıyor. Başbakanlık tarafından ellerine not veriliyor, bu yazı kamuoyuna duyurulacak not içeriği algılanamadan kamuoyuna açıklanıyor. Durum bundan ibarettir. 

Türkiye`de bunca hain varken, derin devlet dünde vardı, yarında olacak.  

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...