Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Güleriz ağlanacak halimize

Güleriz ağlanacak halimize
 

Kayseri şanssız kura çekti Uefa'dan elendi. Galatasaray henüz Şampiyonlar Ligi ön elemesinde iken elendi ve Uefa'da oynuyor. Beşiktaş Uefa'da gruplara bile kalamadan elendi gitti. Fenerbahçe ise Şampiyonlar Liginde 3 maçta tek puan devam ediyor. Millilerimiz de Estonya ile berabere kalarak Belçika ile çekişeceklerini gösterdiler.

İşta bu seneki kara tablomuz. Gerçekten içler acısı bir durum ile karşı karşıyayız. Peki bunun sorumluları nerede? Ha pardon ya suçlular belliydi zaten. Birisinin işine son verildi. Diğerleri de gitti gidecek. Ama o başımızdaki zatların zerre kadar suçları yok. Kendisi futbolu herkesten daha iyi bilir. İstediği futbolcuyu gönderip istediğini alır. Bir diğeri hocası işin başındayken başkalarıyle görüşüp bunu söylemekten de hiç çekinmez. Ne de olsa tüm suç hocaların ya! Bir diğeri ise hocasını ligin bitimine 6 maç kala göndertip şampiyon yapar hocasız takımını. Bu sene de Avrupada oynatsaydın ya öyle! Yok yardımcılarını yolla eski hocayı da rapor versin yeni hocaya diye çağır.

Gerçekten gülünücek haldeyiz dışardan bakanlar için. Bir an önce Türk futbolu için ya hatalarınızı kabul edip ona göre davranın. Ya da çekip gidin daha fazla bizi rezil etmeden. Emekleriniz için çok teşekkür ederiz!..

 
Toplam blog
: 11
: 1056
Kayıt tarihi
: 12.10.08
 
 

17 kasım 1985 doğumluyum. Liseyi İstanbul (erkek) Lisesi ' nde okudum. Şu an halen İstanbul Tekni..