Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '18

 
Kategori
Mizah
 

Gülmek Sağlıktır, Güler Yüz Altın Anahtardır

Gülmek Sağlıktır, Güler Yüz Altın Anahtardır
 

Evet, gülmek sağlıktır ve gülmek yan etkisi olmayan bir ilaçtır, altın bir anahtardır. Güzel bir gülüş karanlık bir eve giren güneş ışığıdır. Hangi şartlarda olursa olsun ağlamayalım gülelim. Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. Aşağıda çeşitli fıkraları sunuyorum.
NAHİDE ÇELEBİ

GENDİN BUL
Kadın doktora gide doktor kadına “hanım nereniz ağıyor  “ diye sorar kadın sinirlenir “viş tor pah başan bunca sene boşuna mı ohudun doktor oldun sen ne biçim doktorsan ben niye söğlim ki gendin bul” der.

NİYE GÜLMÜŞ
Uçak Yeşilköy’den kalkmış Bakırköy Akıl Hasta hanesinin üstünden geçerken pilot birden gülmeye başlamış. Hostes gülmesinin sebebini sorunca pilot şöyle yanıtlamış: “Başhekim kaçtığımı öğrenince kim bilir nasıl şaşıracak.”

İÇİME ÇEKMİYORUM
Temel savaşta büyük çatışmanın hemen ardından gecenin sessizliğinde bir sigara yakar. Arkadaşı bağırır: “Ula ne yapayursun bu çok tehlikeli.” Temel sakin cevaplar: “Merak etme içime çekmeyurum.”

KAYNAR SU
Annesi kümesin önünde duran Fadime’ye sormuş: “Kizum ne yapayursun?”  Fadime: “Tavuklara kaynar su vereyurum.” Anne: “Neden” Fadime: “Haşlanmış yumurta yumurtlasınlar diye.”

SÜNNET
Behram emminin oğlu 20 yaşına basmış hala sünnet olmamış. Komşular, oğlunun niye sünnet ettirmediğini sormuşlar, emmi: “Bene ne evlenince garısi istediği geder ucundan kestirsin” demiş.

SOYULMUŞ
Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan soyulmuş bir tavşan almış. Fadime görünce: “Ha pu nedur soyulmuş tavşani nasıl avladun?” Temel : “Sevişirken yakaladum çiyinmeye fırsati olmadi vurdum oni.” Demiş.

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..