Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Gülper Özdemir Bizi Tutsak Etti

Gülper Özdemir Bizi Tutsak Etti
 

Ezilmiş, itilmiş, örselenmiş Elif’in hikayesini izlerken tüylerim diken diken oldu. Gülper Özdemir rolünün hakkını daha ilk dakikadan verdi.  Gülper Özdemir’in inanılmaz performansı bir saniye gözümü ondan çekmeme izin vermedi. Gerçekten Gülper Özdemir, Elif oldu!

Bu senaryonun Elif odağında muhteşem çalışması sonucunda sanatçının da role çok iyi adapte olması ile unutulmaz bir karaktere imza atıyorlar.

Sadullah’dan kaçarken ayaklarından fırlayan terlikleri, arabanın arkasına saklanırken, kahve sunarken ellerinin titremesi gerçek gibiydi. Rolüne çok iyi hazırlanmış ve üstün bir şekilde de altından kalktı. Hem ekrana hem role çok yakışmış, ayakta alkışı hak etti doğrusu.

Caner Şahin, Bahattin karakterinin incinmiş ve şefkatli karakterine çok yakışmış. Sıcacık oynadı rolünü Caner Şahin. Bahattin, Sadullah’ın ipini çekmiş olmalı, her şeyden emin tavırları bunu gösteriyor.

Pamir Pekin, kendini ailesi için feda eden Kenan’ı çok iyi çözümlemiş ve duygularına çok hakim karakteri çok iyi ekrana taşıdı. İzleyen tarafından soğuk bulunsa da karakter çözümlenince Kenan; ince hesap yapan, 2 adım sonrasını hesaba katan, kendi adaletini kendi sağlayan bir tip seyrederken bunu unutmamalı. Hoş Kenan’a seyircinin sinir olması rolün hakkının verildiğinin en büyük göstergesi.

Hikaye çok iyi!

Çekimler ekran için güzel görünüyor. Tek sorunu hikaye yavaş akıyor, bu da izleyiciyi biraz sıkabilir.

Peki sonuç?

Reytingler beklendiği gibi olmadı! Ne yazık ki bu dizi eğer bu reytingle giderse 6.bölüm final yapar. Ama gönlüm sürmesinden yana çünkü her departman büyük titizlikle çalışmış ve oyuncular da kamera önünde gerçekten oynadıkları karakterlere bürünmüş. Hikaye üç aşağı beş yukarı gidişatı gösterdi. Umarım iyi bağlarlar ve başarılı olurlar. Bir dizinin arkasından daha ağıt yakmak istemiyorum. Kanal D yapıma sahip çıkarsa sezon finaline kadar gider.

Hayatta sahip çıkanlarınız olması dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..