Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1988 Lüleburgaz doğumluyum. Lise mezunuyum. Öğrenim hayatım Lüleburgaz'da geçti ve halen burada oturmaktayım. Su ve gökyüzünün özgürlük olduğunu düşünenlerdenim. Zülfü Livaneli'nin dediği gibi....  'Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi Soluksuz..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yeni Yıl,Yeni Yıl Herkese Kutlu Olsun…

ben bu yazıyı yeni yıldan 4 gün sonra okudum . iyi de oldu çok iyi geldin :)) nasıl güzel hissettirmişsin o heyecanı canım benimm :)) 2012 ve istediğin şeylerin başlangıcı, güzel yılların habercisi olsun. aşkla ve sevgiyle geçir her gününü ... heheheheh yakınıma geliyosuuuunn :)))

04 Ocak 2012 14:17
Son Blog....

ben çok sık blog yazan biri değilim fakat sıkı bi okuyucuyum . babanınzın bütün yazılarını okumuş bi kaç tanesine yorum yazıp , cevp aldım . tanışıklığımız ne yazık ki bu kadardır . duyunca çok üzüldüm . çok keyifliydi yazıları, sanıyorum hayatı da öyleydi . sizlerin baı sağolsu . kelimeler işte burda bitiyo . sabır dileklerimle

02 Kasım 2011 17:54
Memleketimden güncelleştirilmiş insan manzaraları...

biri da diyorki ' porshe ' ye bineceğine fiat'a bin' . murat 124 alıcak para var mı acaba insanlarda . hangi ülkenin başbakanı oldğunu zannediyo bu adam . biri gerçeği açıklasın şuna lütfen .

18 Ekim 2011 14:09
 
Toplam blog
: 9
: 620
Kayıt tarihi
: 14.09.10