Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '20

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gülüş Neden Önemlidir?

 

Gülüş Tasarımı Neden Önemlidir?

Tedavisi geciktirilmiş diş eti problemleri zamanla diş etinde birtakım kayıplara yol açar ve bunun neticesinde dişlerin mevcudiyeti de tehlikeye girer. Diş diziliminin bozulması, diş etlerinin çekilmesi ya da diş taşı oluşumu gibi sorunlar diş etinin estetik açıdan yoksun bir görünüme sahip olmasına neden olur. Diş etini tahrip eden ve diş etinde kayıplara neden olan bu tip sorunların ortadan kaldırılmasının ardından uygulanacak olan pembe estetik, görüntü bakımından da bir iyileşme sağlayacaktır.

Gülüş Tasarımı Ve Estetik Görünüm

Sağlıklı ve estetik görünümlü dişleri yine kendisi gibi sağlıklı diş etleri çevreler. Ağız ve onun estetik duruşu, bireylerin her an sergiledikleri ve iletişimlerinde belirleyicilik üstlenen mimiklerinde; konuşma ve ses oluşumu bakımından doğru anlamı ifade etmede yüzdeki kilit noktası haline gelmektedir.

 

İnsan hayatında böylesine öneme sahip olan bir uzvun sağlıksız olma hali yine hayati anlamda aksaklıklar meydana getirir. Bireylerin yemek alışkanlıklarında dahi değişikliklere gitmesine neden olabilecek bir problem, aslında bireyleri hayati kısıtlamalara sürükleyebilmektedir.

Gülüş Tasarımı Ve Diş Eti Çekilmesi

Bir diş eti çekilmesi ya da erimesi, diş eti renginin sağlıksız görünmesi her bireyi endişeye sevk eder; sağlık açısından olumsuz neticeleri olduğu gibi estetik açıdan da bireyleri tehdit eder.

Diş etindeki bir çizgi ya da dizilim bozukluğu ne kadar iyi görünen dişlerimiz olsa da aslında bir şeylerin ters gittiğini gösterir ve bu durum dişin görünümünü de estetikten yoksun hale getirir. Ayrıca bireylerin diş etlerinin gülüş esnasında fazlaca görünümü ve diş etindeki asimetrik görünüm de pembe estetik tedavisi ile giderilmesi gereken problemlerdir.

Bu gibi durumlarda Nişantaşı’ndaki kliniğimizde tüm operasyonlarımızda olduğu gibi hastalarımızın konforuna öncelik vermekteyiz.  Estetik ve başarılı sonuçlar elde etmek suretiyle hastalarımıza ait biricik olan estetik gülüşü tasarlarız. Bu kapsamda hastalarımızın ağız ve gülüş estetiğine dair tüm gerekli beyaz estetik ve pembe estetik uygulamalarını yapmaktayız.

https://www.instagram.com/doktornarin/?hl=tr

https://dentnis.com

Dr.Abdulkadir Narin

 
Toplam blog
: 15
: 47
Kayıt tarihi
: 16.10.20
 
 

Abdulkadir Narin ilk ve ortaöğrenimini Avusturya'da tamamladıktan sonra İstanbul Bahçelievler Ana..