Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '20

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gülüş Tasarımı Nedir?

Çekici, sağlıklı ve doğal beyaz bir gülüş sizin hakkınızda çok şey söyleyebilir! Kendinize güvendiğinizi, kendinize karşı rahat olduğunuzu ve başkalarını hoş karşıladığınızı gösterir. Bu nedenle, gülüş tasarımı ve gülüş estetiği son derece önem taşımaktadır.
 
İstatistikler gülümsemelerin önemi hakkında çok şey anlatıyor ve araştırmalar, insanların% 45'inden fazlasının gülümsemelerine bakarak başkaları hakkında hüküm verdiğini, insanların% 75'inden fazlasının bir fotoğrafta gülümsemekten emin olmadıklarını gösteriyor. Güzel bir gülümsemenin mesleki başarının artmasına yol açtığını düşünenler % 65'inden fazlası, çekici bir gülümsemenin romantik açıdan kesin bir yardımcı destek olduğu düşünülüyor.
 
Gülüşünüzden memnuniyetsizliğinizin nedenleri ne olursa olsun, modern kozmetik diş hekimliğini kullanarak gülüşünüzü iyileştirmenin birçok farklı yolu vardır. Gülümseme makyajı yani (Smile Makeover), dişler arasındaki boşluklar veya boşluklar gibi bir dizi kozmetik sorunu düzeltmek için kullanılabilir. Gülümseme makyajı, diş etli gülümsemeyi, çarpık veya rengi bozulmuş dişlerin yanı sıra aşınmış, yontulmuş veya kırılmış dişleri de düzeltebilir. Gülüş makyajı için kullanılan tipik teknikler arasında diş beyazlatma, diş yapıştırma, Invisalign şeffaf teller, Zirkonyum kaplamalar ve Laminate Veneerlar bulunur.
 
Dr. Abdulkadir Narin
 
https://dentnis.com
https://www.instagram.com/doktornarin/?hl=tr
 
Toplam blog
: 15
: 47
Kayıt tarihi
: 16.10.20
 
 

Abdulkadir Narin ilk ve ortaöğrenimini Avusturya'da tamamladıktan sonra İstanbul Bahçelievler Ana..