Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '11

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Gün: 7 Kilo: 145, Obezin malı deniz, yemeyen domuz

Gün: 7 Kilo: 145, Obezin malı deniz, yemeyen domuz
 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, yılın 365 günü süren kadının vücudundan memnun olmama durumu doruk noktasına ulaşmış durumda. Aynı durum ortalama bir obez içinde geçerli yaz ile birlikte insanın kilolarını kapatan giysilerin azalması, ve bir nevi kelin görünmesi durumu söz konusu.  

Artık yeni bir trend var, bahar geldi mi önce meyve sebze haline uğruyorsunuz oradan bir meyve seçiyorsunuz, sonra önünüze periyodik tabloyu açık oradan da bir geçici metal / metal seçtiniz mi boom ! size mucizevi zayıflama ilacı oluyor.  

Önce elma ile geçici metal kromu birleştirdiler, şimdi de çilek ile altın. Bu sözde besin takviyeleri insanlara zayıflama vaadlerinde bulunuyor ve mucizevi şekilde bir ayda 12 kilo vereceklerini söylüyor. Öncelikle insanın bağırası geliyor bütün uzmanlar ayda 4 kilodan fazla vermenin ciddi sağlık sorunları yaratacağını söylerken, ayda 12 verdirdiğini sözleyen bir hap ne kadar sağlıklı olabilir.  

Bu sözde sağlıklı besin takviyelerinden birinin temsilcisi televizyona çıkmış; ürünün ne kadar sağlıklı olduğundan içindekilerin nasıl doğal ürünler olduğundan bahsediyor hatta kapsülün dahi doğal ürünlerden mamul edildiğini söylüyor. Ama ilginç bir şekilde bakın ürünü kimlerin kullanması sakıncalı, yüksek tansiyon, kalp, şeker, damar tıkanıklığı, hamileler, emziren anneler , karaciğer, böbrek sorunları olanlar, ülser/gastrid sorunu olanlar. Bu nasıl tamamen doğal bir besin takviyesidir ki resmen bilinen hastalıkların yarısı için sakıncalı ve bu nasıl doğallık. Bir başka sorun ise obez veya kilo sorunu olup da bu sorunların yanından geçmeyen birini tanıyor musunuz? Daha da beteri bu bilgilere ulaşabilmek için araştırma yapmanız lazım ürün size satılırken bunlardan bahsedilmiyor.  

Bu kadar açık sorun varken ruhsatı veren Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ne yapıyor ? Bilmem daha önce ne yapıyordu ki ?  

Bir başka sorunda ürünlerin reklamları şimdi ara ilk 100 kişi içinde ol, şu kadara al. Bu tamamen bir kandırmaca ne zaman ararsanız arayın ürünün fiyatı hep aynı söz de indirimli fiyat. Açık bir şekilde yanlılş/yanıltıcı reklam yapılırken yurdum yetkilileri nerede? Sorunun cevabını zaten biliyorsunuz.  

Kısacası insanlarımız kandırılıyor, sağlıkları ile oynanınıyor ve yetkililer seyrederken ortada tek bir acı gerçek kalıyor obezin malı deniz yemeyen domuz!  

Bu arada 1 kilo vermişim yuppi  

 

 
Toplam blog
: 16
: 635
Kayıt tarihi
: 24.03.10
 
 

Boş Adam;hiçbir şey hakkında her şeyi paylaşan insan. Gündelik yaşamda karşılaştığınız sinir bozucu ..