Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '11

 
Kategori
Siyaset
 

Günahı boynunuza

Günahı boynunuza
 

Seçmenin %50 si AKP dedi. %26 sı da, CHP. Dikkat edilirse, AKP hakkında, ne içerde, ne dışarıda, kimse tek kelime etmiyor. Herkes Recep Tayyip Erdoğan dan, söz ediyor. Ortada ne AKP var, ne başka bir isim, ne bir proje, ne başka bir şey. Yoksulluk nasıl önlenecek, işsizliğe nasıl çare bulunacak, terör belası ile nasıl baş edilecek, ne soran var, ne anlatan. Ülkede konuşulan tek konu, CE HA PE. Ne olacak bu CE HA PE nin hali. Baykal ne dedi? Önder Sav ile anlaştılar mı? Kılıçdaroğlu nu nasıl alaşağı edecekler? Parti kaça bölünecek? Ülkenin tek derdi var, CE HA PE. Allaha şükür, başka derdimiz yok. Bölünmüş yollarımız var. Bölünmüş bir ülkemiz olacak. Bölünmüş bir CE HA PE de bu bölünmüşlüğe uyar. 

Seçim kampanaları sırasında, Tayyip Erdoğan, yaptığı tüm konuşmalarda, çılgın projeleri dışında, her hangi bir projeden söz etimi? Duyan ya da bilen var mı? Kanal, köprü, yol. İyide, bu kanaldan, bu köprülerden, bu yollardan kimler geçecek. Kimin işine yarayacak. Açlık, yoksulluk, işsizlik bitecek mi? Çiftini çubuğunu, yatağını yorganını satan, yırtık ayakkabı ile, İstanbul a rahat ulaşsın diye mi, dölünmüş yol, köprü, geçit yapılıyor. Ülke bölününce, buradan oraya, oradan buraya, göçler, kolay olsun diye mi, yapılıyor. 

Önce GAP bitseydi. O bölgelere hayat verseydik. Su, berekettir, rahmettir, temizliktir. Temizlik imandır, ibadettir. İnsanları, işsizlikten, açlıktan, sefaletten, perişanlıktan, pisipisine ölmekten kurtaracak tek şey, onlara insanca yaşama koşullarını temin etmektir. Ne AKP, ne de BDP, bu konuda tek söz etti mi? Duyan, ya da bilen var mı? O zaman ne demeye oylarınızı bu iki partiye verdiniz? Allahtan korkun be, Allahtan korkun. Yazık değil mi bu ülkeye? Yazık değil mi, bu ülkenin geleceğine, çocuklarınıza, çocuklarınızın geleceğine. Şimdi, bu %50 ye soruyorum, size ne söylediler, siz ne anladınız da oyunuzu verdiniz. Sizler, yoksulluğu, işsizliği ve ölümü seçtiniz. Günahı boynunuza olsun. Tersi çıkar da, ülke cennete dönüşürse, %50 nin günahları, benim boynuma olsun. 

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..