Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Günahkar bu akşam başlıyor

Günahkar bu akşam başlıyor
 

Merakla beklenen Günahkar dizisi bu akşam fox tv de başlıyor. Dizinin başrollerini Seçkin Özdemir,Hazal Filiz Küçükköse ve Gülcan Arslan paylaşıyor.
 
Günahkar dizisinin özeti :
 
Ali Yusuf ve Aslıhan aynı mahallede büyüyen iki genç. Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yapma ve bu yolla "seçkin" ve tabi ki "zengin" olma peşinde genç bir kız. Ve bir gece Aslıhan sevdiği adamı bir otel odasına çağırdığında değişiyor her şey! Odanın ortasında bir cesetle öylece kalakalmış olan genç kız, bin bir güçlükle biraz olsun uzaklaşabildiği yoksul ve sefil hayata dönmektense ölmeyi tercih ediyor. Ali Yusuf  izin vermiyor tabii buna. Okuldan atılmayı, katil olarak anılmayı, bütün ömrünce bu sabıkayla yaşamayı göze alarak suçu üstüne alıp, polise teslim oluyor.. Cezası bitip dışarı çıktığında ise ne Ali Yusuf'un bıraktığı dünya aynı  ne de dünyanın bıraktığı Ali Yusuf, aynı Ali Yusuf!  Aldığı tıp eğitimi ve zekası sayesinde bir nevi merdiven altı doktorluğu yapmaya başlar. Yavaş yavaş insanlıktan soyunduğunu ve giderek kaçtığı canavara dönüştüğü fark etmez bile.  Hayat böyle akarken yerden binlerce fit yüksekte bir uçakta Ali Yusuf, unutmaya çalıştığı tüm geçmişini karşısında bulur, Aslıhan’ı! Bu karşılaşmaya sebep olan çaresiz bir genç kadın vardır. Ölüme yakın Saliha! Ali Yusuf, gerekeni yapar. Aldığı tıp eğitiminin hakkını vererek Saliha’yı ölümün kollarından çeker, alır. Kader, şans, alın yazısı, tesadüf… Adı ne olursa olsun, üç kişinin yollarını kesiştiren o an hepsinin hayatının yönünü değiştirecek bir kırılma yaratır. 
 
Günahkar Fragman:
 
https://www.youtube.com/watch?v=zP_V0vip_N4
 
Neden Günahkar izlemeli ?
 
1- Son zamanların en sıra dışı konusuna sahip dizi bence
 
2- Seçkin Özdemir gibi mükemmel bir oyuncu var kadrosunda
 
3-Bayan oyuncularda çok hoş ve başarılı
 
4-Bir Aşk Hikayesinin yaratıcıları tarafından çekiliyor....
 
5-Fragmanlar dan da anlaşıldı üzere çok avrupai bir dizi... kalitesi bence türkiye standartlarının üstünde
 
 Eger sizde son zamanlardaki oldukça klışe konulara dayalı ve vasat diziler izlemekten bıktıysanız ,Günahkar tam da size göre bu akşam saat 20:00 da fox tv de dizinin ilk bölümü yayınlanacak bence bir göz atın pişman olmayaaksınız ve aksine bağımlısı olacaksınız....
 
Dizi hakkında düşüncelerinizi Twitter da  #GünahkarBaşlıyor   hashtag başlı altında söleyebilirsiniz..
 
https://twitter.com/FankafaCetinn2
 
https://twitter.com/FankafaCetinn
 
http://blog.milliyet.com.tr/kayacetin
 
 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..