Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '12

 
Kategori
Sinema
 

Günahkar

Günahkar
 

Günahkar


Film    : Günahkar

Tür     : Dram

Puan  : 10 üzerinden 10

Sekreter filminin afişine bakan filmin erotik film olduğunu zannedebilir belki ama bu film afişinde olmayan ve inanılmaz derecede abartılı bir erotik sahneye sahip. Tam da bu yüzden öncelikle filmi kesinlikle yetişkin olmayanların izlemesini önermiyorum.

Ayrıca erotikten pornoya kayabilecek kadar abartılı çekilmiş bu sahne dolayısıyla filme yaş sınırlaması ya da sansür uygulanmasında sakınca görmediğimi de belirtmeliyim. Tabi bu sahneyle ilgili olarak aklınıza gelecek olan ilk şey şu olacaktır: acaba bu sahneyi nasıl çektiler? Kim ne derse desin insan düşünmeden edemiyor doğrusu. Bilgisayar efekti diyeceğim ama pek görsel efekt gibi görünmüyor, daha çok görsel bir şov gibi duruyor.

Neyse bu sahnenin filmin büyüsünü bozmasına izin vermemeye çalışarak yorum kısmına geçeyim. Angelina Jolie ve Banderas gibi iki mükemmel oyuncunun, oyunculuklarının doruklarına çıktıkları son derece hüzünlü ve hareketli bir film izlemek isteyenler için biçilmiş bir kaftan bu film...

İzleyen bir erkek olarak Banderas'ın başına gelenlere oturup üç gün yas tutabilirsiniz. Ya da Jolie 'ye ne kadar acımasız olduğuna dair küfürler de yağdırabilirsiniz. Bütün bunlar filmin sizi etkisi altına alması dolayısıyla yaşayacağınız normal duygular aslında...

Özellikle bayanların izlerken gözlerinin dolacağı bu filmi kaçırmayın diyorum, çünkü bir dram filmi ancak bu kadar dramatik olabilir.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..