Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İzmir doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum. Şirketlere, ' insan kaynakları ve bilişim teknolojileri' alanlarında danışmanlık hizmeti  vermekteyim.      

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Türkler, Kürtlerle eşit meşit olmak istemiyor mu?

Öncelikle Emeğinize Sağlık! Türkler Kürtlerle Eşit Olmak istemiyor Mu? Daha Doğrusu Şu 100 Yıldır Kendilerini Beyaz Türk Olarak Görenler, Kendilerini Bu Ülkenin Gerçek Sahibi Sanan Türkler Sadece Kürtlerle Değil Diğer Türklerle de Eşit olmak İstemiyorlar! Zaten Bunu da Her Fırsatta Dile Getiriyorlar. Bu Yüzden Bence Sorun Kürt Sorunu Değildir. Sorun İnsanlık Sorunudur. Hani Yazınızda da Adnan Menderes'e Değinmişsiniz Ya! Evet Adnan Menderes Bu Ülkede Kürt Olduğu İçin Asılmadı. Ha Keza Kürt Asıllı Olan Sayın Turgut Özal'da Cumhurbaşkanı Seviyesine Kadar Çıkmış Bu Vatanın Evladıdır. Ancak Bu Ülkede Zulme Uğrayan Sadece Kürtler Değildir. Her kesimden, Her Irktan ve İnançtan İnsanlar Bu Ülkede Zulme Uğramıştır... O Zaman Bu Ülkeye Eşitlik Kürt Açılımıyla Gelmez, Gelmeyecektir de... Bizim İhtiyacımız Olan Toplumun Tüm kesimlerini Kucaklayacak Bir Açılımdır. Zira Ben Bir Türk Olarak Beyaz Türklerden de, Elit Türklerden de, Açılımdan da, Rahatsızım! Hani Benim Açılımın?

06 Nisan 2013 17:40
Turgut Özal'ı siz öldürmüş olabilir misiniz?

Ahmet Özal mahkemeye verdiği ifadesinde; Dilber Karabulut olayını anlattı. Dilber Karabulut, 17 Nisan 1993 Cumartesi sabahı hastaneye kaldırılan Turgut Özal’a yapılan ilk müdahale sonrasında kan örneklerini alan hemşireydi. Hacettepe Hastanesi’nde o gece nöbetçi kalan Karabulut, Özal ailesine kan örneğinin tüm sonuçlarının farklı çıktığını, Özal’ın normal şekilde ölen bir insanın kan sonuçlarına sahip olmadığını söylemişti. İfadesinde Laboratuvar şefinin kendisini aradığını ve ‘Babanızın kanı alındı ve o kan buradadır, alabilirsiniz’ dediğini söyleyen Özal, “Ertesi gün, kan örneklerinin alınacağı sırada gelen telefonda ise ‘kan, hemşire tarafından yanlışlıkla dökülmüş’ açıklaması yapıldı” ifadelerine yer vermişti. Karabulut, bir süre sonra evinde ölü olarak bulunmuştu.

04 Nisan 2013 01:36
Turgut Özal'ı siz öldürmüş olabilir misiniz?

Semra Özal, ambulansın olmadığını, makam arabasıyla nakil yapıldığını söylüyordu, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Aslan Güner,ise bu iddiaları yalanlayak, ambulans ve koruma eşliğinde Hacettepe’ye götürüldüğünü söylüyor! O Gün Köşkte Olan Gazeteci Metin Özer ; O gün köşkte olan gazeteci Metin Özer ikisinin de doğru söylediğini anlattı:” Bu araca baktığınızda çok eski bir model. Belki 1950 ya da 60'lardan kalma. Sedyesi sabit olan bir araç… Günümüz ambulanslarıyla kıyaslandığında ambulans demek mümkün değil. Ancak Aslan Paşa’nın ifadesinde önemli bir bilgi var. Envanter kayıtlarına göre de adına ambulans denilen bir araç. Dolayısıyla o da kendi cephesinden bunun bir ambulans olduğu konusunda haklı.”

04 Nisan 2013 01:35
 
Toplam blog
: 35
: 4626
Kayıt tarihi
: 15.01.13
 
 
 
 

 
Senin Olan Sana Gelir Sen Yeter Ki Kendi Önünden Çekil..! Kutay Bilgehan