Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Güneç GÜLÜN YAZICITUNÇ

http://blog.milliyet.com.tr/gunec

29.04.1971 doğumluyum. 1989'da T.E.D.Ankara Koleji'ni, 1995'de İstanbul Üniversitesi İşletme fakültesini bitirdim. Akabinde bir yıl Amerika'da kaldım, lisanımı pekiştirdim. 13 yıldır bankacılık yapıyorum.

Herkese sevgiler

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Koy poşete

Bu bir linç politikasıdır efendim. Askeri ve yargıyı bertaraf etmeden at koşturamayacaklarını anladılar. Suçlu insanların telaşıyla ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Ama keser döner sap döner...

31 Mart 2010 16:05
maNga ile Eurovision 2010/Oslo - maNga/We Could Be The Same

Teşekkürler Metin kardeşim, tespitlerin çok güzel. Bizi temsil eden bu çocukları her şekilde desteklemeliyiz...

10 Mart 2010 17:21
Türkiye’yi AKP mi yönetiyor CHP mi?

CHP'nin iktidara gelememesinin sebebi halkımızın çok kolay kandırılabilmesi ve klişelere inandırılmış olmasıdır. Nedir bu klişeler? Baykal'dan adam olmaz. CHP halka inmiyor, CHP'nin seçim kazanmak gibi bir derdi yok, hizipçi parti vs. Soruyorum size Baykal'ın ne gibi hırsızlığı, uğursuzluğu, yolsuzluğu görülmüş? Konuştukları, söyledikleri içinden yanlış, hatalı bir şey çıkarabilir misiniz? O partideki nice değerli insanı (Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce vs.) hiç dinlediniz mi? Kılıçdaroğlu'ndan niçin nefret ediyor bütün AKP'liler hiç düşündünüz mü? Çünkü bütün ipliklerini pazara çıkarıyorlar. Çünkü gecekondu gecekondu dolaşıyorlar. CHP olmasaydı, çıkartılmak istenen bir çok abuk subuk yasayı engellemeselerdi bu ülke AKP'nin çiftliğine döner miydi dönmez miydi? (Hoş şu an öyle olmadığını kimse iddia edemez). AKP neden seçildi? Vatandaşımız bir de bunları deneyelim dedi. Şimdi denenmeyen bir Baykal CHP'si var, o neden denenmiyor. ÇÜNKÜ İCAZET ALMAK İÇİN KİMSEDEN MEDET UMMUYORLAR.

05 Mart 2010 17:40
 
Toplam blog
: 5
: 816
Kayıt tarihi
: 04.03.10