Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '19

 
Kategori
Deneme
 

Güneş Kar İnsan!

Hayatın içinden süzülüp, kalplerimizin üzerine çiçek demeti gelenler...

Sevgili Okuyucularım, Güneş, beyaz kar örtüsünü yatay kesiyor, zor bela eritiyor cılız ışınlarıyla yaşamı: pek tabi devindiriyor yeni doğan canlı hayata umarsızca. Bu sıra altı kırtıklı insan botları garç gurç sesler çıkartıyor kulağa hoş gelen. Göze değen tüm ve özel ve güzel olan ne varsa o' an" beyaza dair!.. kristal, göz alıcı, pırıl pırıl, hiç tükenmeyen, hiç bitmeyen! şahane, sade mutluluğa ait olan: taaaaa..... içinde ve dışında duyuyor ve hissetmenin tadına varıyorsun onca nefis ve bir nefeslik mucize hayatın. Veeeee... sonra tatlı bir heyecan, yüksek coşkular, önü ve öncesi olmayan tarifsiz zaman dilimi, o ölümün kol gezmediği özel anın içinde kalarak, yani işte!!! tam olman gereken yerde seni kolluyor, sımsıkı bırakmadan tutuyor, kuşatıyor gök kuşağı misali, koruyor ve seviyor. Veeeee... mutlu kollarında hayatın O, en doğal, en yumuşak, en anlamlı bebek tenine değiyorsun.

Bundan ziyadesi çok çok sevinerek, daha daha ve en yukarıya, en yükseğe, yerkürenin en değerlisi, birtanesi, tek ve yüce biricik varlığı olarak, sakınarak, kıskanarak taşıyor seni; su kadar değerli, toprak kadar gerçek, ateş kadar sıcak kollarına... Ve şimdi sen: şehiri arkana, hayatı bireyselleşmene vermişsin. Veee eveeet, eveeet, eveeet. Ve yineee kocamannn evetttttt.... eriyen kar zerreciklerinden bir nefeslik çektiğin ölümsüz ömür, sonsuzluk alemi rüyası misali uçuruyor evrenin derinliklerinde emsalsiz insan kalbine doğru seni.. çekiyor büyülü hakikatine...

Bu senin gerçeğin, senin hakkın. Allah'ın sana verdiği en büyük 'mucizesi, en büyük armağan.. Evet mi?! E mi?! Tamam mı"?!.. en iyi.. en doğru.. en temiz... en adaletli... en ahlaklı.... en erdemli..... en onurlu...... "En, 'insan duygusu'"! 'Ruh, değil mi?!!!" Çok teşekkür ederim: can, canan, canım kardeşim benim.

SEVGİLİLER GÜNÜ: Benim ışığım, umudum, şimdim, yarınım ve geleceğim canım sevgilim: Sevgililer Günün kutlu olsun.

 
Toplam blog
: 643
: 67
Kayıt tarihi
: 20.02.17
 
 

Eğitim Durumu Halkla İlişkiler Yüksek Lisansı İsletme Fakültesi Sosyoloji Bölümü Gazeteci ..