Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '10

 
Kategori
Siyaset
 

Güneş tutulması ve Önder Sav..

Güneş tutulması ve Önder Sav..
 

Önder Sav'ın artık istifa edip, CHP'den elini çekmesi gerekiyor..


Ay, dünya ile güneş arasına girer ve cismi kadar bir yer yüzü parçası güneş ışınları olmadığından karanlıkta kalır.

Bu Güneş tutulmasıdır.(Vikipedi) Yer yüzünün bir kısmına geçici bir karanlık hakim olur bu durumda.

Sayın Baykal’a kurulan komploda da CHP üzerinde bir güneş tutulması işaretlerini görüyoruz..

Sayın Baykal; Onurlu bir insan, parti adamı, CHP neferi ve Türkiye sevdalısı her insanın yapacağını yaparak istifa etti ve hem AKP’nin hem de Türkiye düşmanlarının oyununu bozdu.

Bu akıllı ve ileri görüşlü duruşun getirdiği dez avantajlar artık AKP aleyhine işliyor.

RTE ve kurmayları bu alçak komplonun açıklığa kavuşmadığı her saat ve dakikada biraz daha batacaklar yarattıkları bataklıkta.

Sayın Baykal’ın istifası ne kadar doğru ve onurlu bir kararsa, bu aşamadan sonra Sayın Baykal’ı tekrar CHP’nin başına getirmeye çalışmak ve Sav vari ayak oyunlarına başvurmak da en az onun kadar yanlış bir karar olacaktır.

Sayın Önder Sav, iyi bir CHP’li olduğunuza kuşkum yok, ya da yoktu.. Fakat yıllardan beri sizi takip eden bir CHP’li olarak hep şu şüpheyi taşıdım. Acaba Sayın Önder Sav gerçek bir CHP’li olduğu için mi, yoksa “Politbüro”daki yerini sağlamlaştırmak için mi CHP’ye bu kadar müdahale ediyor?.

Bu şüpheyi hep taşıdığım halde CHP üzerinde naçizane fikirlerimi yansıtan hiç bir yazımda bu tür bir “politbüro” varlığından bahsetmedim. Bu konuyu malzeme olarak kullanmadım. Bilakis bu konuda eleştiri getiren ve samimiyetine inandığım yazışma dostlarımı da hep eleştirdim.

Kol kırılır yen içinde kalır mantığından yola çıkarak ülkenin asıl meselesinin komplocu AKP’den kurtulmak olduğunu ve CHP içindeki hizipleşme ile ayak oyunlarının daha sonra tartışılması gereken tali plandaki olaylar olduğunu hep savundum.

Şimdi maalesef alçakça bir komplo karşısında olağan üstü bir güneş tutulması ile karşı karşıyayız.

Bu karanlık CHP’nin çok çok küçük bir kısmını karartmakta ve aynı zamanda da önümüzdeki seçimlerde bir CHP iktidarının da müjdecisi olmaktadır.

Sizden ricam Sayın Sav: Siz ne kadar “CHP’li ve Türkiye sevdalısı” iseniz ben de en az o kadar CHP’li ve Türkiye sevdalısıyım. Sizin parti yönetiminde ve hatta 1250 delege üzerinde etkin olmanız en azından fikir bazında benim CHP’de sizden geri olduğumu göstermez. O yüzden bu sözleri söylemeye her samimi CHP’li gibi hakkım olduğunu düşünüyorum.

Sayın Sav, çekin ellerinizi CHP’den. Karışmayın artık CHP’nin ve dolayısı ile ülkemizin geleceğine. Karışmayın ki hakkınız helal olsun bize, bizim hakkımızda helal olsun size. Bu helalleşmeye haramı karıştırmayın lütfen.

Allah’ta biliyor, kulda biliyor ki bu genel başkanlık işi sayın Kılıçdaroğlu’nun üzerine kalmıştır.

Olayı sulandırmayın, bu sulandırmanın komediye ve Sayın Baykal’ın haklılığına gölge düşürmesine izin vermeyin, bu konudaki çabalara zemin hazırlamayın.

Bırakın..

Delegeyi serbest bırakın,

Sayın Kılıçdaroğlu’nu serbest bırakın,

Sayın Baykal’ı serbest bırakın.

Çekilin CHP ile güneşin arasından.

Çekilin ki, sizi hep saygıyla analım. Çok kritik ve nazik bir dönemden geçerken, Sayın Sav’ında bunda katkısı vardı diye ilerde anlatalım torunlarımıza.

İstifa edin.

Çok çok sevdiğinizi söylediğiniz 50 yıllık yol arkadaşınız Sayın Baykal’dan en azından bunu öğrendiğinizi görelim.

CHP’yi ve Türkiye’yi sevmek istifanızı gerektiriyor.

Son ve en önemli hizmetinizin bu olduğunu görmek istiyoruz.

Saygılar..

13.05.2010

 
Toplam blog
: 243
: 760
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

1957 Kars doğumluyum. Emekliyim. Gazi Üniversitesi İİBF İşletme bölümü ön lisans mezunuyum. Yazı ..