Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '07

 
Kategori
Aile
 

Güneşim soluyor

Güneşim soluyor
 

Gece

Sessiz

Ve olabildiğince ıssız


Yoksa gündüz de

Güneş mi sönmüş, benim güneşim sönüyor ya belki ondandır karalar bağlaması güneşin.


Aslında sessiz de değil ortalık adeta deprem oluyor evin tam orta yerinde. Ve biz ne yapacağımızı bilmeden telaşla koşturuyoruz.. Tatilden yeni döndük hani o maceralı Rize yolculuğumuzdan ne güzel günler yaşadık, iyi ki de yaşadık ailece.


Her şey tatil dönüşü; oldu Annem’e yılbaşında bazı tetkikler yaptırdığımız doktorun muayene hanesine gidip karnında ki gaz şişkinliğine ve hazımsızlığına yeniden bir çare aramaktı.amacımız. Güle oynaya doktora gittik bir saat sonra güle oynaya ayrıldık. Alış veriş yaptık, karnımız acıktı lokantada yemek yedik ertesi günkü randevumuz aklımızda bile yoktu.


Ulturason ve Tomografi sonucu iki gün sonra elimize balyoz gibi düştü. Elimize değil evimizin orta yerine düştü Pankreasta ki beş santimlik kocaman Tümör oturdu yüreğimize. Ağustosun ortasında karardı güneş. Kemoterapi denen o zalim tedaviye başlandı onbeş gün arayla altı kere tekrarlanacak sonra küçülüp küçülmediği incelenecek. Seksen kiloluk bir insan yatağa nasıl düşer bir hafta da anlamak mümkün değil inanın. Her kurulan sofraya iştahla oturan kuru ekmek bile olsa yiyin hadi can boğazdan gelir diye de güldüren annemin şimdi tek lokma yutamaması, çaresizliğimiz beni öldürüyor...L



Söyle annem

Güvercin kanadına
Rabbim kondurdu
Gül kokulu buse

Öğütlerin kulağıma

Sonsuz küpe

Vuslat çok yakınken

Cesur olmak elde mi

Korkuyorum annem

Dizlerimde yok derman

Rabbin yazdığı ferman

Çok ağır annem


Kemirirken içini

Yolculuğu Pankreastan

Başlayan koca tümör

Sözünü tutmak

Kolay mı

Söyle annem

22/08/2007


 
Toplam blog
: 74
: 832
Kayıt tarihi
: 26.12.06
 
 

Şiir yazmaya çalışan, müzik dinlemeyi seven, Fotoğraf çekmeyi seven, Doğayı ve içinde barındırdık..