Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Güneşin Kızları 18. bölüm fragmanı Ahmet, Haluk arasındaki mesele

Güneşin Kızları 18. bölüm fragmanı Ahmet, Haluk arasındaki mesele
 

Güneşin Kızları 18.bölüm fragmanı


Haluk, hala geçmişine bağılı olarak yaşamaktadır. Ahmet'e, duyduğu nefreti, neden özellikle Güneş'e, olan takıntılarının nihayetinde Güneşin Kızları sorularına cevabını bulmuştuk. Yaşananlar Haluk'un, düzenlediği kardeşiyle beraber av partisinde gelişmiştir. İkili zaten gergin tavırlarla takılırken, sonunda asıl amaçlarına yoğunlaşarak geçmişte içlerinde kaldığı ukdeleri, acıları, nefretlerini içlerinden sökerek, dışarıya attılar. 

Haluk, annesinin ölümünü sadece Ahmet, sorumlu bilmiştir. Onun yaşaması, sanki annesini ellerinden alıp, kaybetmesine sebep olduğuna inanmaktadır. Bunun için kardeşinden nefret ederek, yüzünü dahi görmeye tahammül edememiştir. Ahmet, suçsuz olsa da Abisinin, böylesine öfkesine maruz kalmasına elinden çare gelmemektedir. Onda gitmeyi tercih ederek, çok uzaklarda yaşamıştır. Ahmet, İzmir'e, yerleşmiştir. Mesleğini icra ederken, Türkan, adında İzmir, en güzel kızını tanıyarak, ona aşık olmuştur. 

Haluk, ise bundan haberdar olarak yıllar boyunca sırf kardeşini kötü hissetirmesi için Güneş'i, elde etmeye çalışmıştır. Sonunda yüzüne vurarak sen annemi aldın, bende sevdiğin kadını, ödemiş olduk. güneşin kızları 18.bölüm fragmanı böylelikle iki karakterimizin yaşadıkları öfke, sırları açığa çıkmıştır. Açıkcası senaryonun böylesine bağlanacağı kimsenin akıllının ucundan dahi geçmezdi. Güneşin Kızları gelişmeleri şaşırtmaya devam edecektir.

Ahmet, aslında hikayenin madurudur, ama Haluk, içinse sadece annesinin katilidir. 

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..