Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Güneşin Kızları 8.Bölüm Savaş'ı kaçırma operasyonu

Güneşin Kızları 8.Bölüm  Savaş'ı kaçırma operasyonu
 

Güneşin Kızları 8.Bölüm Fragmanı


Berk Atan, modellikten yükselen Türkiye oyuncu sektörüne kariyerinin hızlı yükleşini sürdürdüğü Güneşin Kızları Savaş, karakteriyle pek beğenildi. İlk dizi projesinde kusursuz olarak yansıtmayı başardığı karakterin duygularını öylesine yaşıyor ki, milyonlar tarafından bir anda sevilmiştir. Savaş, duygusal birisdir, parlayan, o kadar da sinirli. Zorlu karakter olmasına rağmen ilk sınavında büyüleyici performans göstermesi kendisi adına sektörün büyük gelecek vaat eden isimlerrinden olmuştur. 8.Bölüm olaylarında karakteri üzerinden gerçekleşecektir.

Savaş, Güneşin Kızları 8.Bölüm Fragmanı öncesinde Haluk'un, Rana'ya karşı kullandığı büyük kozu sayesinde akli dengesi yerinde olmadığına dair raporu olduğundan kliniğe kapanılmıştır. Nazlı, haliyle sevdiği arkadaşının zor durumda olmasını kaldıramıyacak bir tipdir, uslu durmayacağını hepimiz iyi biliyorduk. Ama, bunu tek başına kesinlikle başaramazdı. Kardeşi Selin, Ali'den, yardım isteyerek kendilerince senaryo kurup, Savaş'ı, klinikten kaçırma planını gerçekleştirmişlerdi. Başarılıd aolup, kurtarmışlardır, bu sadece başlangıçıydı.

Bundan sonra kaçak olduğundan haliyle özgür olamıyacaktır. Nazlı, durumunu anlayışla karşılayarak Haluk, peşini bırakmayacaklar, ellerine önemli açığını geçirerek Savaş'ın, özgürlüğü için kullanmaktan başka çareleri yoktur. O yüzden üç kahramanımız peşine düşerek Haluk'a, karşı resmen savaş açacaklardır. Bakalım Haluk, oyuna gelecek mi? http://www.gunesinkizlari.biz/2015/07/gunesin-kizlari-8bolum-fragmani.html

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..