Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

36 yıldır öğrencilerime matematiği önce sevdirip sonra öğretmeyi hedef alarak çalışan bir öğretmenim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Nasılsın Kızım, Anlat Bana Hikayeni

Film gerçekten güzeldi.Ama biletin yanında verdikleri pro mosyon kuponlarla yediğimiz yemek en az film kadar güzeldi...Adı geçen sinemanın bu gibi promosyonlara devam etmesini dilerim.. :)

28 Aralık 2014 17:57
Elli kuruş...

Yazınızı okurken anılarım aklıma geldi.Uzun zaman önce sadece piyaz yemek için gittiğim (cebimde sadece piyaza yetecek para vardı)bir lokantada piyazın yanında gelen köftenin parasını ödiyememiştim.O anki durumumu hiç unutamıyorum.O zamanlar Antalya'da, çok tanınan bu lokantanın sahibi kasadaydı.Hesabı ödemek daha doğrusu ödeyememek için kasaya gittiğimde ben kem küm diyerek söze başladım, adam hemen anladı durumumu.Afiyet olsun sonra ödersin dedi.Kendisini rahmetle anıyorum.Bu nedenle şimdilerde kredi kartım benim can dostum oldu.Yeni yılınızı kutlarım..Saygı ve selamlarımla...

29 Aralık 2011 11:05
Antalya'nın Hali Pürmelali

Geçen gün kızım Mevlana Kavşağından Duacıya, 2 saat 5 dakikada geldi.Ankara -Konya arası 1,5 saatmiş) Tramvay olduğu müddetçe bağlantılı ulaşım olması gerekiyor.Ancak bağlantılar sadece tramvay güzergahında olmalıydı.Şimdiki uygulamada tüm Antalya, aktarmalı ulaşıma dahil edilince vatandaş haklı olarak feryat etti.Bu sistem aktarmaya dayanan bir sistem olduğu için en küçük bir aksama sorunlara neden oluyor.Kanımca dolmuşçular bu konuda titiz değil.Dün gece bir arkadaşıma giderken yolun kenarlarında bekleyen, içinde şöför olmayan dolmuşlar gördüm. Hocamızın şu anda yapacağı tek şey şu. Ulaşım araçlarının kalkış_dönüş saatlerini ve yollardaki hareketlerini çok sıkı bir şekilde denetlemek ve tramvay güzergahı dışında aktarma sisteminden vazgeçmek. En kötüsü de okullar açılınca ulaşım daha da içinden çıkılmaz bir hal alacak. Saygılar..

08 Eylül 2011 16:48
 
Toplam blog
: 2
: 3217
Kayıt tarihi
: 21.01.11