Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '09

 
Kategori
Seçim
 

Güneşli, pırıl pırıl bir 30 Mart sabahı...

Güneşli, pırıl pırıl bir 30 Mart sabahı...
 

Üç gün kaldı. Ya kurtulacaksınız. Ya kurtulacaksınız. İstanbullular Kepenekten, Ankaralılar Gökçekten. Ya kurtulacaksınız. Ya da kurtulacaksınız.

Ankaralılar. Atatürk Angara köyünden, Başkent yarattı. Ankarayı başının tacı yaptı. Ankara marşını unuttunuz. Ankaranın taşına bak. Gözlerimin yaşına bak. Melih Gökçek başkan olmuş. Şu feleğin işine bak. Ankaralılar. Çankayayı kimlere verdiniz. 28 Martta, ANITKABİR'e gidin. Atadan özür dileyin. 29 Martta bitirin bu işi.

Taşı, toprağı altın olan İstanbul. 15 milyon insanın yaşadığı mega kent. Yediler, yediler bitiremediler. Kurt gibi içten içe kemirdiler, çürüttüler. Kurtlar *kepeneğe dönüştü, aldırmadınız. Şimdi tam zamanı. 29 martta sandığa gidin. İlacı sıkın. Bitirin bu işi. Bu sizin göreviniz.

Fatih Sultan Mehmet'in istanbulu. O büyük Padişah, Fethettiği kentin, Bizanslı halkına kendi insanları gibi davrandı. Kimseye esir muamelesi yapmadı. Kimseyi kendine kul etmedi. İstanbullular, şimdi de kimsenin kulu olmayın. Osmanlı, Osmanlı diyorlar ya. Padişaha benzetiyorlar ya. Aldanmayın. 29 martta Kul olmaktan kurtulun.

Anketler AKP diyor. Onlara bakarsanız, İstanbul cepte. Ankara çantada keklik. Gavur İzmire yok metelik. Adana kebap. Antep fıstık. Manisa macun. Peki bu telaş niye? Anketlere inanmıyorsanız, niye bunca parayı döküp, anket yaptırıyorsunuz. Anketi, banketle karıştırmayın. 30 Mart sabahı, güneşli, pırıl pırıl bir sabaha merhaba demek umuduyla, herkese hayırlı bir 29 mart diliyorum

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..