Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Güney Kıbrıs’ta Fenerbahçe ‘’ Egemen’’liği

 

UEFA Avrupa Liginde Güney Kıbrıs Rum Kesiminden Limassol ile karşılaşan Fenerbahçe, stoperi Egemen’in attığı kafa golüyle maçı 1-0 kazanarak büyük bir avantaj yakaladı.

İlk yarıda Fenerbahçe’yi beğendiğimi söyleyemem. Özellikle 15.dakikadan sonra rakip yarı sahada az görülmeye başladı sarı- lacivertliler.

Çünkü organize gelemiyorlardı ve takımı ileriye taşıyabilecek bir isimden yoksundular. Bu arada kalede yaşanan birkaç tehlikeye değinmiyorum bile.

İkinci yarıda da yaklaşık 60- 65.dakikaya kadar oyun böyle devam etti. Fakat bu dakikadan sonra Fenerbahçe rakip yarı sahada daha etkili gözükmeye başladı.

Nitekim bir süre sonra kornerden gelen topa Egemen alıştığımız kafalarından birini vurdu ve sarı- lacivertlileri deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Golün duran toptan ve alan savunması yapan bir takıma karşı koşarak gelinerek vurulan bir kafadan geldiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Bu skor Fenerbahçe’yi grupta çok avantajlı bir duruma getirdi. Bir dahaki maç yine Limassol’la İstanbul’da. O maç sonunda rakiplerin de aldıkları skorlara göre Fenerbahçe’nin geleceği netleşebilir.

Özetle ilk yarıda sahada iyi bir Fenerbahçe yoktu. İkinci yarının da ortalarından itibaren kontrolü eline almaya başladı. Belki oyun tatmin etmedi ama skor mutlu etti.

Fenerbahçe şu anda grupta lider durumda. Fenerbahçe daha iyi futbol oynamak zorunda. Çünkü az önce de belirttiğim gibi önümüzdeki maçlar gruptaki durumu netleştirebilir.

O nedenle Fenerbahçe’nin oyun anlamında biraz daha üzerine koyması gerekiyor.

 

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..