Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Günü sanat eserine dönüştürmek

Günün Anlamı: Bugün benim için ''Sanat'' günü

Yaşadığımız her anı ölümsüz bir sanat eseri haline getirebilme yeteneğimi geliştirmeyi ve paha biçilmez bir sanat eseri olabilecek anlar yaşayabilmeyi öğrenebilmek ve öğretebilmek istiyorum. O nedenle her sabah güne boş bir tuval, birkaç fırça ve çok sayıda boya ile günü istediğim gibi sanat eserine dönüştürmek için aşk'la eylem yapıyorum.

Günün Duası: Tanrım, bana verdiğin sınırsız gücü sevgiyle kullanabilmem için sahip olduğum şeyler kadar sahip olmadığım şeylerin de esin kaynağım olmasını sağla.

Günün Notu: Yaşam bir okyanustur. Okyanusta milyonlarca çeşit balık vardır ve aralarında hiçbir şekilde sınır yoktur. Her balık kendi alanında varolmanın keyfini yaşar. Siz de bir balık olduğuınuzu düşünün, bu okyanusun içinden bir bardak dolusu yaşamı da seçebilirsiniz, ya da bu okyanusun içinde okyanus olmayı tercih edebilirsiniz. Sınırınızı siz belirlersiniz.

Günün Sözü: İyiliği, hastalığı, sefaleti, mutluluğu, zenginliği, fakirliği yapan zihindir. (Edmund Spencer)

BEKLENTİLER YASASI

Enerji düşünceyi izler; biz hayal edebildiğimiz şeye doğru ilerleriz, onun ötesine değil. Varsaydığımız, beklediğimiz ya da inandığımız şey, deneyimimizi yaratır ve renklendirir. Beklentilerimizi değiştirerek, hayatın her alanındaki deneyimlerimizi değiştirebiliriz. Büyük beklentilerle yaşayın, ve büyük şeyler olacaktır. (Art Fettig)

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..