Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '08

 
Kategori
Blog
 

Günü Yorumlayanlar

Günü Yorumlayanlar
 

HABER köşesinden hepimiz yararlanmalıyız!


Sevgili arkadaşlar, birçok blog yazarının gözünden kaçtığını tahmin ettiğim bir konu var. GÜNÜ YORUMLAYANLAR Bölümü. Bu bölüme giren yazılar bazen tüm günden fazla burada kalıyor.

Oysa Anasayfa'nın diğer bölümü olan BLOGLAR kısmında, yazımız yarım saatten fazla kaldığında seviniyoruz. Bazen 10 dakikada arka sayfalara gidiyor emek vererek yazdıklarımız. Sonra sık sık anons edilmezse okuyan da olmuyor.

Bu GÜNÜ YORUMLAYANLAR bölümüne niye daha fazla arkadaşımız yazı göndermiyor?

Burası Süleyman Ekim ve İbrahim Pekbay ağırlıklı kullanılsın diye mi hazırlanmış?

Hayır arkadaşlar herkes buraya yazısını gönderebilir. Yapılması gereken tek şey yazınızın biraz da olsa HABER ağırlıklı olması ve blog girerken en üstteki "Bölüm" kısmında "HABER"in işaretlenmesidir.

Ben şahsen devamlı bu 2 arkadaşımızın "Günü Yorumlayanlar" bölümünde yer almalarından sıkılmaya başladım. Bu arkadaşların yazılarının haber niteliği taşıyıp taşımadığı da ayrı bir konu. Bunu da yazarsam, sizleri uyarmak amacı dışında bir arzumun olmadığı bu bloğum yayına girmez.
Sebep: Üyelere hakaret etmek veya eleştiri sınırını aşmak...

Bu site kimsenin tekelinde olmamalı. 3.000 üzerinde üye varsa, sık sık yazan, bu siteye değer veren, kurallara uyan, editörlere saygısızlık etmeyen herkesin aynı düzeyde değerlendirilmesi gerekir.

Siteye yeni üye olmuş arkadaşlarımızın birçoğu merak ediyorlardır. "Ben ne zaman 'Günü Yorumlayanlar' bölümünde görüneceğim?" diye.

Eski üyelerden birçoğunun da sadece haber niteliği taşıyan bloglarının, blog girerken "Bölüm" kısmında "HABER"i işaretlemeleri gerektiğini bilmeyenler vardır.

Editörlerimiz de bu konuda bir açıklama yapmadıkları için, her gün aynı kişilerin yazılarını görmekten sıkılmasına rağmen ses çıkarmayanlarınız çoktur.

Bu konuyu hatırlatmak istedim. Umarım bu yazıyla bazı arkadaşlarımıza faydam dokunacaktır.

Saygı ve sevgilerimle.

Mustafa Mumcu, 14. 05. 2008 Saat: 09:50
 
Toplam blog
: 324
: 2811
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

06. 06. 1945 İzmir doğumluyum ve İzmirli olmaktan da gurur duyuyorum. 1968 yılında birkaç yıllığın..