Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '18

 
Kategori
Güncel
 

Günümüz Adaleti

Adalet, ne güzel bir kelime değil mi? Kelime anlamı hak ve hukuka uygunluk demek. Peki, kime göre neye göre adalet. Birkaç ay öncesi bir takım siyasi grup "Adalet Yürüyüşü" diye adlandırdıkları ve bence asıl amacının çok farklı olduğu bir eylem.

Hadi ben haksızım diyelim; o zaman yine 4-5 ay öncesinde yaşanan bir olaya gelelim. Vatansever,  Türk Milliyetçisi bir kandaşımız olan Selçuk Ulaş,  Ankara Üniversitesi Dil Tarih Fakültesinde eğitimini görüyordu. Terörist 2 sempatizana karşı kendini koruduğu ve onları yaraladığı gerekçesiyle devam eden mahkeme sürecinde 19 yıl 10 ay ceza verdiler. Terörle mücadele etmek yerine, teröre karşı kendini savunup etkisiz hale getirmeyi bile suç sayanlar var. Ne söylenebilir ki...

Hatırlarsanız Fırat Yılmaz Çakıroğlu davasında; katile terör örgütü üyeliğinden sadece 15 yıl hapis cezası verilmişti. Oysaki Fırat'ımız şehit olmuştu. Artık gelmeyecekti.

Bir başka yaşanan; Konya'da polise canlı bombayla saldırı hazırlığındaki bir hain de terör örgütü üyeliğinden "9 yıl" ceza almıştı.

Ve bir şerefsize müdahalede bulunmanın cezası tam "19 yıl 10 ay" aman ha! Kendinizi korumayın,  savunmayın. Öldürsünler sizi de. Sonra 15 yıl ceza alıp çıkar birini daha öldürürler. Hatta çıktığında okula bile geri alınırlar. Olan yine size yani gidene ve ailesine olur. Hiç sinirlenmeyin. Olacakları söylüyorum. Olacaklar.  abi siz kendinize bir çeki düzen verip bu ülkeye ve bu millete elinizden geldiği kadarıyla hizmet edip; terörle ciddi bir temizlenme yaparsanız, adaletin dünyada nasıl sağlanmasını gerektiğini de öğrenip uygulatırsanız çok başka...

Bu teröre destek veren partilerin hala kapılarının açık olmasından söz etmiyorum bile. Tam bir fiyasko… Hep söylerim; ne çektiysek Türk düşmanlarından çektik,  artık şunları hak ettiği yerlere koyalım.

Tek adalet sahibi Allah,  şahittir ki; bunlara her şey mubahtır artık. Şimdi biraz da siz düşünün..

 

 
Toplam blog
: 17
: 149
Kayıt tarihi
: 06.12.17
 
 

İzmir 27.Dönem Milletvekili Adayı/ Bizim yanımızda ancak inandıklarımız vardır. Yanımızda olamaya..