Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '15

 
Kategori
Doğal Hayat / Çevre
 

Gürgentepe ilçemize çöp dökülemez

Gürgentepe ilçemize çöp dökülemez
 

Gürgentepe İlçemiz


Ordu Büyük Şehir belediyesi Gürgentepe ilçemize bağlı Işıktepe Mahallemize çöp tesisi kurulması için karar aldı.  Doğa ile iç içe olan beldemize çöp dökülmesi, ilçemiz ve beldemizin gelişmesi anlamında büyük bir yıkım olacaktır. Çiçeklerin kokusunun yerine dökülecek çöplerin kokusu yerini alacaktır. Suları ile temiz olan ilçemizde, yağışlar sonucu çöp sahalarından sızan suların toprağa geçerek bu yolla yeraltı suların ayrışması, yeraltı sularının kirlenmesine neden olacaktır. Çevresel atıklar orada birden çok sorunu beraberinde getirecektir.

Ordu'nun çöp sorunu yeni sorunlara neden olarak çözüme ulaşamaz,Ordu ve ilçelerinin taşıyamadığı çöpün hepsini Gürgentepe'nin omuzlarına,bağrına,orta yerine dökmek bir çözüm değil Gürgentepe ve Gürgentepelinin geleceğini yoketmek ve yoksaymaktır...
"İnsanların çıkardıkları yasalarla doğa yasaları, birbirlerine ne kadar yakın olurlarsa,yaşamada o kadar zevkli olur" Çöp bizim hayattan aldığımız bütün zevkleri yokedecek,memleket kokumuzu çöp kokusuna çevirecektir.”

Doğamızı  çöp yığınına çevirecekler. Bu duruma sessiz kalmamak içine en azından imza kampanyamıza destek olabilirsiniz. 

Lütfen İlçemize ve beldemize büyük zararlar verecek bu duruma karşı sesimizi duyurmak için, aşağıdaki link ‘de belirtilen imza kampanyamıza desteklerinizi önemle rica ederim.

Not: Destekleriniz için Ad soyad  yazılmalı ve imza formu doldurulmalı.  

http://imza.la/ordu-gurgentepe-ilcesine-cop-toplama-karari-kaldirilmali

 
Toplam blog
: 13
: 361
Kayıt tarihi
: 17.07.13
 
 

Yazacak bişeyleri olmalı insanın... ..