Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Gürkan Uygun yeni Bir Memati ile geliyor Kehribar yakında başlıyor

Gürkan Uygun yeni Bir Memati ile geliyor Kehribar yakında başlıyor
 

Kehribar Dizisi


Uzun zamandır adı duyulan ama bir türlü haber alınamayan dizi nihayet yüzünü gösterdi. Dizinin ana kahramanı ise Gürkan Uygun olacak. Bir türlü Memeti ismini üstündene atamamaktan şikayetçi olan Gürkan Uygun, geçen sezonun popüler dizilerinden birisi olan Kaçak ile bu tabuya son vermişti. O dizide sadece mafyayı değil bir aşk adamını da canlandırmıştı.

Şimdi ise Kehribar Dizisi ile ekranlara gelecek olan Uygun bu diziye bir hayli önem veriyor. Yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı dizi için yayın tarihi net olmamakla birlikte ilk Kehribar Tanıtım Fragmanı yayınlandı. Necip Memili ile başrolde oynayacak olan ikilinin diğer oyuncular da netleşti gibi. Berk Hakman, Hakan Boyav, Dolunay Soysert, Özger Özder ve Ferit Kaya dizide rol alacak isimler oldu. Bu isimlerin haricinde daha kadroya katılacak oyuncular olacaktır. Bu isimlerin yer alması bile daha şimdiden sosyal medya üzerinde önemli bir etki yaptı.

Dizin yayın kanalı ise ATV olacak. Şuan için bir günü boş olan ATV diziyi yayınlanamayı düşündü gün olarak ise Cuma gözüküyor. Kehribar Hikayesi ise kısaca şu şekilde olacak. Sevdiği kadın uğruna yaşadığı Almanya'dan Türkiye'ye gelen ve onun için çatışmaya hazır bir adamın hikayesini izleyeceğiz.

http://www.kehribarizle.net

 

 
Toplam blog
: 14
: 1383
Kayıt tarihi
: 13.01.16
 
 

Medya ve televizyon sektöründe  yer alan hemen hemen her diziyi takip etmeyi seven birisiyim. Bun..